
به نقل از سایت رسمی باشگاه آلومینیوم هرمزگان، علی کفاشیان در بازدید از امکانات و ساختمان اداری باشگاه آلومینیوم المهدی هرمزگان، گفت: پیش از سفر به بندرعباس در گفت و گو و نشستی که با نمایندگان AFC، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در خصوص شرایط باشگاه آلومینیوم داشتم از دیدگاه مثبت آن ها مطلع شدم اما در سفر به بندرعباس این موضوع برایم بیشتر نمایان شد.
وی با بیان اینکه باشگاه آلومینیوم با توجه به سال نخست حضورش در لیگ برتر از امکانات مطلوبی برخوردار است، اضافه کرد: تیم فوتبال این باشگاه از لیگ کارگری و طی کردن مراتب لیگ های مختلف خود را به لیگ برتر رسانده و این موضوع نشان دهنده یک حرکت پایه ای و با تفکر است که امیدوارم سایر نقاط کشور به این موضوع توجه کنند.
کفاشیان در پایان با اشاره به اینکه ناظران AFC پانزدهم شهریور به کشورمان سفر می کنند، از بازدید 6 باشگاه لیگ برتری توسط آن ها خبر داد و خاطرنشان کرد: با شرایط باشگاه آلومینیوم و وضعیت مناسب ورزشگاه خلیج فارس به طور قطع این باشگاه از آبروی کشورمان دفاع کرده و مجوز حرفه ای بودن را خواهد گرفت.