کد: 189711403 فروردين 1402 ساعت 12:51

کاپیتان جدید ژاپن از بوندسلیگا آمد

بعد از کنار گذاشتن سه کاپیتان در اولین فیفادی بعد از جام جهانی، هاجیمه موریاسو رهبر جدید تیمش را معرفی کرد.
کاپیتان جدید ژاپن از بوندسلیگا آمد

به گزارش "ورزش سه"، هاجیمه موریاسو، سرمربی تیم ملی ژاپن، در نشست خبری پیش از بازی با اروگوئه حضور یافت و در پاسخ به سوالی پیرامون کاپیتان جدید تیم ملی ژاپن گفت: «واتارو اندو، او کاپیتان جدید تیم ما خواهد بود.»

این سوالی در حالی برای خبرنگاران ژاپنی پیش آمد که موریاسو در تصمیمی جالب برای اولین فیفادی بعد از جام جهانی، هیروکی ساکای، یوتو ناگاتومو و مایا یوشیدا، سه کاپیتان سامورایی را از فهرستش خط زد تا با تیمی جوان‌تر پای به میدان بگذارد.

1834731

واتارو اندو هافبک مرکزی ژاپنی‌ها که در جام جهانی مهره ثابت این تیم بود، سابقه دو حضور در این رقابت‌ها را دارد و در 30 سالگی مهره باتجربه ژاپنی‌ها محسوب می‌شود.

او همچنین پیراهن اشتوتگارت را بر تن دارد و به زعم بسیاری جزء برترین بازیکنان فوتبال آسیا به حساب می‌آید و حالا باید دید در نقش جدید خود چه عملکردی خواهد داشت.

موریاسو همچنین در مورد سیستم بازی تیمش گفت که در دوره جدید ژاپن را با سیستم 4-2-3-1 به زمین خواهد فرستاد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

کاپیتان جدید ژاپن از بوندسلیگا آمد | ورزش سه