کد: 195006020 تیر 1402 ساعت 16:5585.3K بازدید

او هنوز هم از بهترین‌هاست

مربی جدید برای رونالدو نوشابه باز کرد!

لوئیس کاسترو، سرمربی جدید النصر، تاکید کرد که کریستیانو رونالدو همچنان در میان بهترین‌های جهان است.
مربی جدید برای رونالدو نوشابه باز کرد!

به گزارش "ورزش سه"، کاسترو خودش را مهیا و آماده هدایت فوق ستاره پرتغالی می‌داند و انگیزه بالایی برای این چالش بزرگ دارد.

1890613

در جدیدترین مصاحبه کاسترو، رونالدو توسط این مربی به عنوان یکی از بهترین بازیکنان جهان مورد ستایش قرار گرفت. کسی که از بوتافوگو به النصر آمده، اهداف بزرگی دارد. به خصوص پس از اینکه این باشگاه در فصل گذشته موفق به کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر عربستان نشد. رونالدوی 38 ساله از زمان پیوستن به النصر، 14 گل در 19 بازی برای این باشگاه به ثمر رسانده است.

1896551

کاسترو در مورد ارتباطش با رونالدو به خبرنگاران گفت: «همیشه مربیگری بهترین‌های جهان اتفاقی عالی است. نام رونالدو در تاریخ فوتبال ثبت شده و کار کردن با او لذت‌بخش خواهد بود. فکر می‌کنم همه کار با او را دوست داشته باشند. از نظر من رونالدو همچنان در میان بهترین‌های دنیا قرار دارد

رونالدو در حال حاضر در تعطیلات است، اما قرار است این هفته قبل از برگزاری بازی دوستانه مقابل فارنزه، در ورزشگاه آلگاروه، به النصر بازگردد. النصر در تابستان امسال برای تقویت تیم خود، مارسلو بروزوویچ را نیز از اینترمیلان به خدمت گرفته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار