کد: 215327901 مهر 1404 ساعت 04:453.8K بازدید

لوکاس ورا از باشگاه اماراتی بیرون نمی‌رود

مشکل آرژانتینی برای جذب جهانبخش!

لوکاس ورا، هافبک آرژانتینی الوحده، با وجود عدم حضور در ترکیب تیم، قصد جدایی از این باشگاه را ندارد.
مشکل آرژانتینی برای جذب جهانبخش!

به گزارش "ورزش سه"، لوکاس ورا که در نقل‌وانتقالات تابستانی از تیم خیمکی روسیه به الوحده پیوست، تاکنون در هیچ دیدار رسمی برای این تیم به میدان نرفته است. با این حال، او تأکید دارد که قصد ترک باشگاه را ندارد و می‌خواهد تا پایان قراردادش در این باشگاه بماند. این تصمیم در شرایطی گرفته شده که پنجره تابستانی فوتبال امارات تا اوایل اکتبر باز خواهد بود.

منابع نزدیک به باشگاه خبر دادند که ورا چند پیشنهاد از جمله از سوی باشگاه سوچی روسیه برای انتقال قطعی یا قرضی دریافت کرده، اما همه آنها را رد کرده است. این موضوع باعث ایجاد مشکل برای الوحده شده، چراکه باشگاه در پی جذب علیرضا جهانبخش، ستاره ملی‌پوش ایرانی، است و حفظ ورا مانع این برنامه می‌شود.

این در حالی است که ژوزه مورایس، سرمربی پرتغالی الوحده، تمایلی به استفاده از ورا ندارد و حتی او را در فهرست نیمکت‌نشینان هم قرار نمی‌دهد. از زمان بازگشت تیم از اردوی آلمان، این بازیکن فقط در ترکیب تیم دوم باشگاه مقابل اتحاد کلباء به میدان رفته است.

باشگاه اماراتی مایل است ورا را بفروشد یا قرض بدهد تا جای او را در فهرست بازیکنان خارجی خالی کند و همچنین از پرداخت دستمزد سنگینش که به ۵۰۰ هزار درهم در ماه می‌رسد، رهایی یابد. در حال حاضر فهرست خارجی‌های الوحده شامل عمر خریبین، محمد قربانی، دوشان تادیچ و لوکاس ورا است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار