کد: 215532810 مهر 1404 ساعت 04:303.6K بازدید

چالش بزرگ فیفا برای زمان‌بندی مسابقات؛

جام جهانی آمریکا، وقتی همه دنیا خوابند!

نایب‌رئیس فیفا در تازه‌ترین اظهاراتش درباره چالش‌های برگزاری جام جهانی ۲۰۲۶ توضیح داد.
جام جهانی آمریکا، وقتی همه دنیا خوابند!

به گزارش ورزش سه، ویکتور مونتالیانی، نایب‌رئیس فیفا، با تأکید بر گرمای شدید تابستان در آمریکا، مکزیک و کانادا، گفت که این موضوع نقش تعیین‌کننده‌ای در زمان‌بندی بازی‌ها دارد. او توضیح داد که فیفا قصد دارد از تجربه برگزاری جام جهانی باشگاه‌ها در ایالات متحده درس بگیرد.

او همچنین گفت در شهرهایی مانند آتلانتا، دالاس و لس‌آنجلس امکان استفاده از استادیوم‌های سرپوشیده و مجهز به تهویه مطبوع وجود دارد تا برخی مسابقات در ساعات بعدازظهر برگزار شوند، هرچند ایجاد توازن بین شرایط جوی و پخش تلویزیونی کار آسانی نخواهد بود.

او در اینوباره توضیح داد: «ما گفت‌وگوهایی با شبکه‌های پخش اروپایی داریم و به دنبال یافتن بهترین زمان‌بندی برای مسابقات هستیم. بعد از قرعه‌کشی در ماه دسامبر، تلاش خواهیم کرد همه عوامل در نظر گرفته شود.»

او البته تأکید کرد که همه بازی‌ها لزوماً در ساعت ایده‌آل از نظر تلویزیونی برگزار نمی‌شوند، چرا که تعداد دیدارها بسیار زیاد است.

مونتالیانی همچنین مخالفتش را با پیشنهاد کونمبول برای افزایش تعداد تیم‌های جام جهانی ۲۰۳۰ به ۶۴ تیم اعلام کرد و گفت این طرح با مخالفت یوفا و AFC نیز مواجه شده است. در مقابل، او از ایده افزایش تعداد تیم‌های جام جهانی باشگاه‌ها در سال ۲۰۲۹ از ۳۲ به ۴۸ تیم استقبال کرد.

نایب‌رئیس فیفا در پایان اظهار داشت: «جام جهانی باشگاه‌ها موفقیت بزرگی بود و حالا باید بررسی کنیم چه تغییراتی امکان‌پذیر است و چه محدودیت‌هایی در تعداد تیم‌ها و کشورهای شرکت‌کننده باید رعایت شود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

جام جهانی آمریکا، وقتی همه دنیا خوابند! | ورزش سه