کد: 217175008 آبان 1404 ساعت 16:239.2K بازدید

15 ضربه بزرگ به بارسا

هشت بازمانده طاعون مصدومیت‌ در بارسلونا

پانزده بازیکن بارسلونا در این فصل دچار مصدومیت شده‌اند یا هنوز درگیر آن هستند.
هشت بازمانده طاعون مصدومیت‌ در بارسلونا

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا در آغاز فصل با موجی از مصدومیت‌ها مواجه شده که به یک کابوس واقعی تبدیل شده است. هفته‌هاست که هانسی فلیک اعلام کرده در حال بررسی علت این آسیب‌هاست، اما هنوز راه‌حلی پیدا نشده. روز چهارشنبه، پدری نیز به لیست مصدومان اضافه شد و حالا تعداد بازیکنان آسیب‌دیده به ۱۵ نفر رسیده است. 

تنها هشت بازیکن سالم مانده‌اند: شزنی، آرائوخو، جرارد مارتین، کوبارسی، اریک گارسیا، کاسادو، رشفورد و رونی. یعنی ۶۵ درصد ترکیب تیم در مقطعی در لیست پزشکی بوده‌اند.

2252506

وضعیت دروازه‌بان‌ها

از میان دروازه‌بان‌ها، فقط شزنی مصدوم نشده است. تراشتگن از جولای به‌طور بلندمدت مصدوم است و خوان گارسیا نیز در بازی مقابل اوویدو آسیب دید و تا بعد از تعطیلات بازنمی‌گردد. شزنی که قرار بود دروازه‌بان سوم باشد، حالا در تمام بازی‌ها درون دروازه ایستاده و حداقل سه بازی دیگر نیز در ترکیب خواهد بود.

2251410

خط دفاعی

کمترین آسیب‌ها مربوط به خط دفاعی است. آرائوخو، جرارد مارتین، کوبارسی و اریک گارسیا هیچ‌گاه در لیست مصدومان نبوده‌اند. در مقابل، کریستنسن و بالده مصدوم شده‌اند. کنده نیز هفته گذشته دچار ناراحتی شد و تمرین نکرد، اما در نهایت در ال‌کلاسیکو بازی کرد، هرچند با احتیاط.

2186865

خط میانی

در خط میانی فقط کاسادو سالم مانده است. دی‌یونگ با مصدومیت جزئی از بازی‌های ملی برگشت و پدری تازه‌ترین مصدوم تیم است. گاوی یکی از آسیب‌دیده‌ترین‌هاست؛ او به دلیل مشکل در مینیسک تحت عمل جراحی قرار گرفت و مشخص شد آسیب جدی‌تر از حد انتظار است. او بین ۴ تا ۵ ماه دور از میادین خواهد بود. مارک برنال نیز فصل را در حال ریکاوری از عمل فصل گذشته آغاز کرد.

2253028

خط حمله

دروازه و حمله بیشترین آسیب‌ها را داشته‌اند. فقط رشفورد و رونی در این بخش سالم مانده‌اند. فرمین، دنی اولمو، فران تورس، لواندوفسکی، رافینیا و لامین یامال همگی در این فصل حداقل یک بار مصدوم شده‌اند. این وضعیت برای هانسی فلیک به یک سردرد واقعی تبدیل شده است.بارسلونا همچنان در حال بررسی علت این موج مصدومیت‌هاست. از ۳۰ آگوست تاکنون، هیچ هفته‌ای نبوده که بازیکنی به لیست مصدومان اضافه نشود. اکنون هشت بازیکن هنوز مجوز بازگشت به میادین را دریافت نکرده‌اند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار