
به گزارش "ورزش سه"، اشکان خورشیدی که چندین سال به عنوان یکی از داوران سطح اول فوتبال کشور فعالیت کرد و سه سال پیش بعد از قضاوت در فینال جام حذفی بین دو تیم استقلال و پرسپولیس، از دنیای داوری خداحافظی کرد، اخیرا در تهران مورد حمله سارقان قرار گرفته است.
این اتفاق روز 17 دی در مقابل ایستگاه متروی تهرانپاس رخ داده است. به گفته اشکان خورشیدی، ارزش اموال مسروقه حدود شش میلیارد تومان است. او در این باره به خبرنگار ما گفت: «همسرم ملکی داشت که آن فروخت و به طلای آب شده تبدیل کردیم. روز حادثه به تهران آمدیم که طلا را فروخته و یک واحد مسکونی خریداری کنیم. تمام طلاها داخل کیف خواهر همسرم بود و بلافاصله بعد از پیاده شدن از ماشین، یک موتورسیکلت با دو سرنشین کیف را قاپید و فرار کرد.»
تنها درخواست او این است که برای شناسایی سارقین همکاری لازم انجام شود: «تنها راه شناسایی استفاده از تصاویر ضبط شده دوربینهای مدار بسته است. در این خصوص حکم لازم را گرفتهام و از مالکان منازلی که در محل وقوع سرقت هستند تقاضا میکنم برای شناسایی سریعتر سارقان با ما همکاری کرده و تصاویر را در اختیارمان قرار دهند تا این افراد شناسایی و بازداشت شده و به سزای عملشان برسند.»