
به گزارش "ورزش سه"، نوسانهای اخیر «الزعیم» موجی از انتقادها را به دنبال داشته و این بار عبد الرحيم الجيزاوی، بازیکن پیشین النصر و الاتحاد، انگشت اتهام را به سمت سرمربی ایتالیایی الهلال نشانه رفت.
الهلال سهشنبه شب بار دیگر امتیاز از دست داد و پس از تساوی 1 بر 1 برابر التعاون در بازی معوقه هفته 10 لیگ روشن، به رتبه سوم جدول سقوط کرد. الجیزاوی در برنامه «دورینا غیر» صراحتا گفت: «اینزاگی مسئول تمام اتفاقاتی است که برای الهلال رخ میدهد.»
او با اشاره به وضعیت فنی تیم افزود: «بهخصوص در بازی امروز، به شرایط الهلال در خط میانی نگاه کنید، تیم دچار سردرگمی است.» الجیزاوی تأکید کرد با توجه به کیفیت بالای بازیکنان الهلال، شایسته نیست تیم بدون هویت مشخص بازی کند و برای بردن مسابقات بیش از حد به ضربات ایستگاهی متکی باشد.
این بازیکن سابق خاطرنشان کرد گلزنی از روی ضربات ایستگاهی حق طبیعی هر تیمی است، اما الهلال با این همه ستاره و توانایی نباید تمام اتکایش به چنین موقعیتهایی باشد.
او تصریح کرد: «قصد ندارم از اینزاگی کم کنم، اما او مناسب الهلال نیست و به کار این تیم نمیآید. اگر الهلال میخواهد در کورس قهرمانی بماند، باید اینزاگی را برکنار کند.»
الجیزاوی در پایان گفت از همان ابتدا پیشبینی میکرد الهلال با اینزاگی دچار لغزش شود، چون این تیم، الهلالی نیست که هواداران میشناسند. در حال حاضر الهلال با 55 امتیاز این فرصت را به رقیبش النصر داده تا در صورت پیروزی در بازی معوقه خود فاصله ایجاد کند، ضمن اینکه الاهلی 56 امتیازی نیز در صدر جدول قرار دارد.