
به گزارش "ورزش سه"، امیر قلعهنویی در نخستین مسابقه تدارکاتی تیم ملی ایران در فیفادی مقابل نیجریه از دو مدافع چپ خود (میلاد محمدی و احسان حاجصفی) استفاده کرد، اما سید ابوالفضل جلالی این شانس را به دست نیاورد تا دوباره با لباس ملی به میدان برود که این شانس را دارد در دیدار دوستانه آینده برابر کاستاریکا استفاده شود.
ابوالفضل جلالی که توانست جایگاهش در ترکیب استقلال را پس بگیرد و فقط در آخرین مسابقه قبل از فیفادی غایب بود، پس از دو اردو دوباره مدنظر قلعهنویی قرار گرفت و به اردو دعوت شد که این روزها هم با انگیزه کارش را دنبال میکند تا فرصت بازی ملی به دست بیاورد.

مدافع چپ استقلال که تجربه چهار بازی ملی زیر نظر قلعهنویی دارد و آخرین بار در فینال تورنمنت کافا مقابل ازبکستان برای ایران به میدان رفت، منتظر اعتماد دوباره این سرمربی است تا در سمت چپ خط دفاعی ایران خودنمایی کند.
جلالی مثل چهار سال قبل که یکی از ملیپوشان حاضر در جام جهانی 2022 بود و در این رقابتها به میدان رفت، امیدوار است دوباره این فرصت را به دست بیاورد و در لیست تیم ایران باقی بماند.