
به گزارش "ورزش سه"، اللهیار صیادمنش پس از اینکه چهار مسابقه پیاپی را به علت آسیب دیدگی از دست داد، در پنج هفته گذشته ژوپیر لیگ بلژیک به ترکیب وسترلو برگشت و جایگاه ثابتی داشت، اما در دیدار امروز مقابل شارلروا دوباره از لیست خارج شده است.
صیادمنش که در جریان شکست سه بر صفر هفته قبل وسترلو مقابل خنک، 74 دقیقه در زمین بود، در جدال امروز با شارلروا دور از ترکیب و نیمکت تیمش قرار گرفته که احتمالا دوباره دچار آسیب دیدگی شده است.
مهاجم ایرانی وسترلو در 29 مسابقه فصل جاری ژوپیر لیگ بلژیک هفت گل به ثمر رسانده و سه پاس گل داده که امیدوار است پس از غیبت در بازی امروز، در دو هفته پایانی برابر استاندارد لیژ و رویال آنتورپ حضور پیدا کند.

تیم وسترلو بدون حضور صیادمنش، از ساعت 17:30 امروز در استاد دو پایس، به مصاف شارلروا رده نهمی خواهد رفت تا یکی از مسابقات هفته سی و هشتم ژوپیر لیگ بلژیک را برگزار کند که در صورت برتری شانس صعود دو تا سه پلهای دارد.