کد: 236292702 خرداد 1405 ساعت 21:3219.9K بازدید

بزرگ‌ترین حسرت گواردیولا در منچسترسیتی

پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی که در پایان این فصل از باشگاه جدا می‌شود، در گفت‌وگویی با شبکه اسکای اسپورتس از بزرگ‌ترین حسرت دوران ده‌ساله‌اش روی نیمکت سیتی پرده برداشت.
بزرگ‌ترین حسرت گواردیولا در منچسترسیتی

به گزارش "ورزش سه"، گواردیولا که یکشنبه برای آخرین بار در دیدار مقابل استون ویلا و تیم اونای امری هدایت سیتی را بر عهده خواهد داشت، اعتراف کرد بزرگ‌ترین اشتباهش مربوط به جو هارت بوده است.

او گفت:«وقتی این‌همه تصمیم می‌گیری، طبیعی است که اشتباه هم داشته باشی. یک حسرت هست که سال‌هاست با من مانده؛ اینکه به جو هارت فرصت ندادم کنارم بماند و نشان دهد چه دروازه‌بان بزرگی است.

می‌توانستم به او بگویم «باشه جو، بیایید با هم امتحان کنیم. اگر جواب نداد، بعداً تغییرش می‌دهیم.» اما آن اتفاق افتاد. من باید تصمیم می‌گرفتم و بعضی وقت‌ها به اندازه کافی منصف نبودم. شاید اگر الان بود، با تجربه‌ای که دارم، متفاوت عمل می‌کردم. اما از آن دوران پشیمانم.»

2453644

پس از ورود گواردیولا به منچسترسیتی در سال ۲۰۱۶، جو هارت که دروازه‌بان تیم ملی انگلیس هم بود، ابتدا به تورینو و سپس به وستهم قرض داده شد. هارت در نهایت سال ۲۰۱۸ پس از ۱۲ سال حضور و انجام ۳۴۸ بازی برای سیتی، به‌طور دائمی راهی برنلی شد.

او بعدها مدت کوتاهی در تاتنهام بازی کرد و در نهایت دوران حرفه‌ای‌اش را در سلتیک به پایان رساند. گواردیولا که در دوران حضورش در سیتی شش قهرمانی لیگ برتر، یک لیگ قهرمانان اروپا و یک جام جهانی باشگاه‌ها را به دست آورد، در ادامه گفت سخت‌ترین بخش مربیگری، مدیریت احساسات انسانی است.

او افزود:«اگر در این زمینه اشتباه کرده باشم، عذرخواهی می‌کنم. اما هرگز، هرگز قصد من یا باشگاه این نبود که به کسی آسیب بزنیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
37اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار