کد: 236293302 خرداد 1405 ساعت 22:0533.6K بازدید

نیمه دوم همه‌چیز تغییر کرد

بارسلونا ۴-۰ لیون | تاج‌گذاری با تحقیر غول اروپا

بارسلونا با پیروزی ۴-۰ مقابل المپیک لیون، چهارمین قهرمانی خود در لیگ قهرمانان زنان اروپا را در ورزشگاه اولوال اسلو به دست آورد.
بارسلونا ۴-۰ لیون | تاج‌گذاری با تحقیر غول اروپا

به گزارش "ورزش سه"، گل‌های ایوا پایور و سالمه پارایوئلو، واکنش‌های درخشان کاتا کول و مقاومت تیمی بارسا در لحظات سخت بازی، باعث شد این تیم دوباره بر بام فوتبال اروپا بایستد.

دو تیم بازی را با شدت و درگیری بالا آغاز کردند. این موضوع از همان ۱۵ ثانیه ابتدایی مشخص بود؛ جایی که هیپس روی الکسیا پوتیاس خطا کرد و بلافاصله پایور هم پاسخ مشابهی به باچا داد. اولین موقعیت جدی بازی در دقیقه ۱۰ توسط بارسلونا خلق شد؛ نفوذ گراهام هانسن و پاس رو به عقب او به الکسیا رسید، اما ضربه این ستاره اسپانیایی با اختلاف کمی از کنار تیرک عبور کرد.

پاسخ لیون اما بسیار خطرناک بود. ارسال باچا از روی ضربه آزاد با ضربه سر رنار همراه شد، کاتا کول توپ را دفع کرد اما هیپس در ریباند گلزنی کرد. با این حال، دو دقیقه بعد و پس از بررسی وی‌ای‌آر، گل به دلیل آفساید بازیکن آمریکایی لیون مردود اعلام شد و هواداران بارسلونا در ورزشگاه منفجر شدند.

هیچ‌کدام از دو تیم موفق نمی‌شدند حریف را مهار کنند و بازی با ریتمی بسیار بالا ادامه داشت. پایور یک اشتباه رنار را هدر داد و ضربه چیپ او از کنار دروازه اندلر به تور کناری خورد. سپس نوبت آدا هگربرگ بود که پاس برند را از دست بدهد؛ ضربه او از فاصله نزدیک توسط الکسیا بلاک شد.

در ادامه، پاس پشت‌پای زیبای سرخیو جوردی موقعیتی برای پایور ساخت اما ضربه او دقت لازم را نداشت. باچا هم با یک ضربه آزاد تماشایی دروازه بارسا را تهدید کرد که کاتا کول با واکنشی فوق‌العاده آن را مهار کرد.

بارسلونا که مدت‌ها بود چنین فشاری را تجربه نکرده بود، در نیمه اول تنها ۴۲ درصد مالکیت توپ داشت و بازیکنان این تیم در پایان نیمه از داوری و سخت‌گیری نکردن روی بازی فیزیکی لیون ناراضی بودند. اما نیمه دوم همه‌چیز را تغییر داد. ده دقیقه پس از شروع نیمه دوم، ایوا پایور، بهترین گلزن این فصل لیگ قهرمانان، با پاس پاتری گیخاررو و یک ضربه دقیق پای راست گل اول بارسلونا را به ثمر رساند.

2453658

بارسا به‌خوبی روند بازی را درک کرد. تیم اسپانیایی فشار ابتدایی لیون را تحمل کرد و سپس با یک ضدحمله فوق‌العاده ضربه دوم را وارد کرد؛ جایی که سالمه از کنار خط عرضی توپ را برای پایور فرستاد تا مهاجم لهستانی در مقابل دروازه گل دومش را بزند.

2453657

کاتا کول بار دیگر ناجی تیمش شد و در موقعیت تک‌به‌تک، ضربه شاوینگا را مهار کرد تا امیدهای لیون برای بازگشت از بین برود. پره رومئو در ادامه برای کنترل میانه میدان، آیتانا بونماتی و کلودیا پینا را وارد زمین کرد و سپس کامارا و کیکا نازارت را هم به بازی فرستاد تا ریتم بازی آرام‌تر شود.

اما هنوز پایان کار نرسیده بود و سالمه پارایوئلو قرار بود ستاره نهایی شب اسلو باشد. او در عرض سه دقیقه دو گل به ثمر رساند؛ ابتدا با یک شوت پای چپ فوق‌العاده از پشت محوطه که به گوشه بالای دروازه رفت و سپس با استفاده از پاس پایور، با ضربه‌ای زمینی اندلر را مغلوب کرد.

2453659

به این ترتیب، بارسلونا بار دیگر تاج پادشاهی فوتبال زنان اروپا را بر سر گذاشت؛ آن هم با شکست دادن لیون، پرافتخارترین تیم تاریخ این رقابت‌ها.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
104اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار