کد: 236462711 خرداد 1405 ساعت 09:568.7K بازدید

نارضایتی کاسمیرو پس از برد پرگل: خوب نبودیم!

کاسمیرو از عملکرد برزیل در نیمه اول بازی با پاناما راضی نیست.
نارضایتی کاسمیرو پس از برد پرگل: خوب نبودیم!

به گزارش "ورزش سه"، کاسمیرو از عملکرد تیم ملی برزیل در نیمه اول بازی دوستانه مقابل پاناما کاملاً راضی نبود و اذعان کرد که آنها در جریان این بازی که با پیروی ۲-۶ به پایان رسید، دشواری‌هایی داشته‌اند. این بازیکن سابق منچستریونایتد پس از مسابقه‌ای که در ورزشگاه ماراکانای ریودوژانیرو برگزار شد، به رسانه‌ها توضیح داد: «مسابقه خوبی بود. ما در نیمه اول با دشواری‌هایی روبرو بودیم. فکر می‌کنم در نیمه دوم بهتر ظاهر شدیم. آنها خسته شدند و ما ۱۰ بازیکن را تعویض کردیم.»

کاسمیرو همچنین به ارتباط خوب با هواداران و گرمایی که بیش از ۷۰ هزار تماشاگر به آنها داده بودند اشاره کرد، پیش از این که تیم ملی برزیل راهی آمریکا شود تا آماده‌سازی خود را برای اولین بازی مقابل مراکش در تاریخ ۱۳ ژوئن در نیوجرسی تکمیل کند. این هافبک سابق رئال مادرید، کاپیتان برزیل بود. او تنها نیمه اول در زمین حضور داشت اما درست پیش از پایان نیمه اول، با ضربه سر روی سانتر وینیسیوس جونیور، گل دوم تیمش را به ثمر رساند.

2456258

در بین دو نیمه، آنچلوتی ۱۰ نفر از یازده بازیکن از جمله کاسمیرو را تعویض کرد و تیم توانایی کامل خود را تا رسیدن به نتیجه نهایی ۲-۶ آزاد کرد. در همین راستا، او تلاش‌های بی‌ادعا و سخت‌کوشانه ایگور تیاگو در خط حمله را ستود. در نتیجه فشار او بر دروازه‌بان حریف، این مهاجم برنتفورد موقعیتی را برای رایان فراهم کرد تا اولین گل خود را برای تیم ملی بزرگسالان به ثمر برساند و سپس خودش یک پنالتی گرفت و آن را تبدیل به گل کرد.

او تأکید کرد: «البته که گل رایان از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بود، اما او (ایگور تیاگو) پرس کرد و دروازه‌بان را مجبور به اشتباه کرد. او کار سخت و تلاش اصلی را انجام داد و مهم است که از عملکرد او در جریان این بازی تمجید کنیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

نارضایتی کاسمیرو پس از برد پرگل: خوب نبودیم! | ورزش سه