
به گزارش "ورزش سه"، ادینسون کاوانی، مهاجم 39 ساله اروگوئهای، پس از اینکه در سال ۲۰۲۶ تنها در دو بازی برای بوکا جونیورز به میدان رفت، با این باشگاه آرژانتینی برای فسخ قرارداد به توافق رسید. این خبر توسط روزنامه ورزشی اوله آرژانتین منتشر شده که اشاره دارد این تصمیم با توافق دوطرفه گرفته شده است.
کاوانی تحت عمل جراحی کمر قرار گرفته و از ماه فوریه برای بوکا بازی نکرده است. با وجود تمایل این مهاجم به تمدید قراردادی که تا دسامبر اعتبار داشت، باشگاه تصمیم گرفت برای سرعت بخشیدن به بازسازی ترکیب تیم در طول دوره جام جهانی، به این همکاری زودتر از موعد پایان دهد.

کاوانی در سال ۲۰۲۳ به بوکا جونیورز پیوست و در فینال جام لیبرتادورس همان سال که در ورزشگاه ماراکانا مقابل فلومیننزه برگزار شد، به مقام نایبقهرمانی رسید. او در سال ۲۰۲۴ خداحافظی خود را از تیم ملی اروگوئه اعلام کرد؛ تیمی که با پیراهن آن در جامهای جهانی ۲۰۱۰، ۲۰۱۴، ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ حضور داشت.
این بازیکن پیش از عزیمت به آرژانتین، دوران حرفهای درخشانی را در فوتبال اروپا با حضور در تیمهای ناپولی، پاری سن ژرمن و منچستریونایتد پشت سر گذاشته بود.