کد: 193543615 اردیبهشت 1402 ساعت 16:37

پایان سفر ۲۴ ساعته آلومینیوم به سیرجان

شاگردان سید مهدی رحمتی یک روز پیش از دیدار با گل‌گهر وارد سیرجان شدند.
پایان سفر ۲۴ ساعته آلومینیوم به سیرجان

به گزارش “ورزش سه”، تیم فوتبال آلومینیوم که باید فردا شنبه در یکی از مسابقات هفته بیست و هشتم لیگ برتر در ورزشگاه اختصاصی گل‌گهر سیرجان به مصاف این تیم برود، روز گذشته از شهر اراک برای این دیدار حرکت کرد و ظهر امروز وارد شهر سیرجان شد.

شاگردان سید مهدی رحمتی صبح دیروز در شهر اراک تمرین کرده و پس از صرف ناهار، سفر خود را آغاز کردند و به تهران رسیدند که عصر دیروز از فرودگاه مهرآباد به سمت کرمان پرواز کردند و ساعت ۲۰:۳۰ در محل اقامت خود مستقر شدند تا پس از یک شب استراحت به سیرجان سفر کنند.

شاگردان سید مهدی رحمتی که ظهر امروز از کرمان حرکت کردند، ساعت ١۵:٣٠ وارد شهر سیرجان شدند و مستقیما به ورزشگاه امام علی (ع) رفتند تا آخرین جلسه تمرینی خود پیش از دیدار مقابل گل‌گهر را در این استادیوم انجام بدهند.

بدین ترتیب با پایان سفر حدوداً ۲۴ ساعته تیم آلومینیوم از اراک به شهر سیرجان، شاگردان رحمتی خود را آماده تقابل حساس مقابل گل‌گهر می‌کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

پایان سفر ۲۴ ساعته آلومینیوم به سیرجان | ورزش سه