کد: 194645204 تیر 1402 ساعت 10:5669.6K بازدید

ستاره سابق استقلال مدل تیم ترکیه‌ای شد

علی کریمی در مراسم رونمایی از لباس سوم کایسری‌اسپور حاضر شد.
ستاره سابق استقلال مدل تیم ترکیه‌ای شد

به گزارش "ورزش سه"، از زمان جدایی علی کریمی، ستاره سابق استقلال، از جمع آبی‌پوشان، این بازیکن همواره در پنجره‌های نقل و انتقالاتی مورد توجه هواداران این تیم قرار گرفته است.

کریمی ۲۹ ساله که از دو ساله گذشته با عقد قراردادی تا پایان فصل پیش رو به باشگاه کایسری‌اسپور پیوسته است، این فصل هم در این تیم مشهور سوپرلیگ ترکیه به بازی ادامه خواهد داد.

هافبک تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۲ که در هر سه دیدار ایران مقابل انگلیس، ولز و امریکا به میدان رفته بود، امسال آخرین فصل از قرارداد سه ساله خود با باشگاه ترکی را در شرایطی آغاز می‌کند که در مراسم رونمایی از کیت سوم این باشگاه به عنوان یکی از بازیکنان حاضر بود.

کریمی حالا امیدوار است در سومین فصل حضور در سوپرلیگ ترکیه بتواند در کنار مجید حسینی، دیگر ستاره ایرانی این باشگاه، نظر کادر فنی تیم ملی را هم جلب کند تا بخت حضور در جام ملت‌های قطر را به دست بیاورد.

1890996
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ستاره سابق استقلال مدل تیم ترکیه‌ای شد | ورزش سه