کد: 195811425 مرداد 1402 ساعت 23:107.1K بازدید

مرادی: اخطار گرفتم و هیچ حرفی نمی‌زنم!

وینگر هوادار نسبت به عدم اعلام پنالتی روی خود واکنش جالبی داشت.
مرادی: اخطار گرفتم و هیچ حرفی نمی‌زنم!

به گزارش "ورزش سه"، بابک مرادی امروز در دومین مسابقه فصل لیگ برتر توانست پاس امین قاسمی‌نژاد را وارد دروازه شمس آذر کند و گل اول هوادار را در جریان پیروزی ۲ بر یک تیمش به ثمر رساند.

مرادی پس از گلزنی مقابل شمس‌آذر و پیروزی تیم هوادار در این مسابقه خارج از خانه عنوان کرد: بازی خوبی انجام دادیم. به قزوین آمدیم تا دست پر برگردیم که خدا را شکر موفق به کسب پیروزی شدیم.

او ادامه داد: خدا به ما لطف داشت و یک گل زدیم که زحمات تمام بچه‌های تیم بود و تلاش یک تیم را با شوت آخر تبدیل به گل کردم و خوشحال هستم که گل من همراه با برد تیم شد.

وینگر چپ پای هوادار در خصوص دریافت کارت زرد مقابل شمس آذر ابراز کرد: من مدافع حریف را رد کردم و اعتقاد به خطای پنالتی داشتم که اینطور نشد و اخطار گرفتم. کارشناسان داوری درباره آن صحنه بگویند و من حرفی نمی زنم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار