کد: 196186409 شهریور 1402 ساعت 00:4291K بازدید

هیچکس جدا نشد و فسخ نکرد

پایان شایعات درباره نقل و انتقالات پرسپوليس

در شرایطی که آخرین روز نقل و انتقالات تابستانی لیگ برتر امشب به پایان رسید، شایعات زیادی درباره پرسپوليس نیز شکل گرفت.
پایان شایعات درباره نقل و انتقالات پرسپوليس

به گزارش “ورزش سه”، پرسپوليس در شرایطی راهی اهواز شد تا جدال پایانی خود پیش از فیفادی را برگزار کند که شایعات درباره نقل و انتقالات این باشگاه به اوج خود رسیده بود.

از ساعاتی پیش از جدال با فولاد خوزستان، خروج نام فرشاد فرجی از لیست ابتدایی بازی شایعه درباره جدایی مدافع شمالی سرخ‌ها را به بالاترین حد خود رساند. این در حالی بود که بحث جدایی احتمالی وحدت حنانوف نیز شکل گرفته بود.

با این حال دقایقی بعد از جدال دو تیم پرسپوليس و فولاد که با برتری شاگردان یحیی گل‌محمدی به پایان رسید، پنجره نقل و انتقالات تابستان نیز بسته شد. با بسته شدن پنجره نقل و انتقالات اما هیچ بازیکنی از سوی یحیی گل‌محمدی در لیست خروج قرار نگرفت.

این در حالیست که اکنون پرسپوليس با جدایی مهدی عبدی، یک حالی خالی در لیست خود دارد و باید دید به عنوان بازیکن آزاد، بازیکنی را به خدمت خواهد گرفت یا خیر.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پایان شایعات درباره نقل و انتقالات پرسپوليس | ورزش سه