کد: 236519313 خرداد 1405 ساعت 19:4718.5K بازدید

بازیکنان با دیدن کیم بی‌تابی می‌کنند و اشک می‌ریزند

عجیب‌تر از این در فوتبال ندیده‌ایم (عکس)

‫تیم فوتبال نه‌گوهیانگ پس از قهرمانی در آسیا در دیداری نمادین با رهبر کره شمالی، کیم جونگ اون ملاقات کرد و تصاویری حیرت‌انگیز از احساسات مهارنشدنی فوتبالیست‌های این تیم ثبت شد.
عجیب‌تر از این در فوتبال ندیده‌ایم (عکس)

‫به گزارش ورزش سه، کره شمالی امروز یک بار دیگر این خبر را به دنیا مخابره کرده که کیم جونگ اون رهبر این کشور فوتبال‌دوست است. وقتی کیم جونگ اون دست خود را به سوی دختران فوتبالیست این کشور که قهرمان آسیا شده بودند دراز کرد سد احساسات آن‌ها شکست و بازیکنان تیم نه‌گوهیانگ خودشان را گم کردند. دختران فوتبالیست از شادی دیدن رئیس بزرگ کشورشان بالا و پایین می‌پریدند و از ته دل اشک می‌ریختند.  جالب اینجا است که همین دخترهای فوتبالیست در جریان لیگ قهرمانان زنان آسیا به خاطر چهره‌های سرد و سنگی مشهور شده بودند ولی همان چهره‌های سنگی امروز مقابل رهبر کره شمالی های های گریه می‌کرد و اشک می‌ریخت. 

 کیم جونگ اون در مراسم 80 سالگی تاسیس مدرسه مرکزی کادرهای حزب کارگر حضور یافته است. در حاشیه این مراسم رسمی یک دیدار دوستانه و نمادین بین تیم فوتبال زنان نه‌گوهیانگ قهرمان فصل 2025-2026 آسیا و تیم ملی زیر 17 سال دختران کره شمالی که قهرمان جام ملت‌های آسیا شده بود برگزار شد. قبل از اینکه سوت شروع به صدا در بیاید هر دو تیم و فوتبالیست‌های زن حاضر در میدان از قبل می‌دانستند که رهبر بزرگ کره قرار است به دیدارشان بیاید. انتظار در فضا موج می‌زد. در کره شمالی دیدار با کیم جونگ اون یک اتفاق ساده نیست. فوتبالیست‌های زن حتی قبل از اینکه کیم وارد استادیوم شود بغض کرده بودند. 

2457104

‫پیش از سوت آغاز این مسابقه شخص اول کره شمالی به دیدار بازیکنان و کادر فنی هر دو تیم رفت. تصاویری که از این دیدار مخابره شده در دنیا خبرساز شده است. تصاویری که نشان می‌دهد بازیکنان نه‌گوهیانگ در لحظه مواجهه با کیم جونگ اون سر از پا نمی‌شناسند. آن‌ها در حالی که از فرط خوشحالی اشک می‌ریختند در زمان دست دادن با رهبر کشورشان مثل فشفشه بالا و پایین می‌پریدند و با هیجان تمام دست می‌زدند. حتی ری یو ایل سرمربی مقتدر این تیم هم در لحظه فشردن دست کیم جونگ اون نتوانست مانع حلقه زدن اشک در چشمانش شود. در مقابل این همه احساسات کیم جونگ اون با لبخندی از سر رضایت زد و انگشت شست خود را به نشانه تایید بالا برد.

یک یادآوری لازم است: ما سابقه دیدن چنین تصاویری را از کره شمالی داریم. حتی نظامی‌های کره شمالی هم از دیدن کیم جونگ اون گاهی آنقدر سر ذوق می آیند که بعد از احترام نظامی بالا و پایین می‌پرند و او را تشویق می‌کنند. 

این ابراز خالصانه احساسات شاید در کره شمالی یک خصلت فرهنگی باشد. آنها حتی در زمان عزا هم احساسات‌شان را به شدیدترین شکل ممکن ابراز می‌کنند. در مراسم خاکسپاری پدر همین کیم جونگ اون میلیونها نفر از اهالی را در خیابانهای پیونگ یانگ می‌دیدیم که از ته دل گریه می‌کنندد. 

2457105

دخترهای فوتبالیست کره شمالی شاید فکر می‌کردند بعد از قهرمانی در آسیا رئیس فدراسیون در مراسمی به آنها تبریک خواهد گفت ولی وقتی فهمیدند که کیم جونگ اون، که در کره او را رفیق بزرگ صدا می‌کنند برای تبریک گفتن آمده از همان لحظه اول از خوشحالی سر از پا نمی‌شناختند. به این تصویر دقت کنید. فوتبالیستی که در حال دست دادن با کیم است و پشت سرش یک فوتبالیست دیگر که چند ثانیه قبل‌تر با رفیق بزرگ خوش و بش کرده دارد با تمام قوا زار می‌زند و همزمان دست می‌زند. نمایش شور خالصانه انسانی که از شدت احساسات نمی‌داند چه باید بکند. 

2457106

رسانه‌های کره جنوبی تضاد این عکسها با تصاویر دختران کره شمالی در کره جنوبی را بولد کرده‌اند. کاروان نه‌گوهیانگ از روز 17 ماه گذشته که از طریق چین وارد فرودگاه بین‌المللی اینچئون کره جنوبی شد تا آخرین لحظه حضور در آنجا چهره‌ای کاملا بی‌روح به نمایش گذاشته بود. پیامی به کره جنوبی: ما با شما کاری نداریم. آن‌ها در تمامی نشست‌های خبری با نگاه‌هایی خیره حاضر می‌شدند، دریغ از حتی یک لبخند.

‫این تیم در روز بیستم ماه گذشته در مرحله نیمه‌نهایی در یک نبرد نفس‌گیر با نتیجه 2-1 از سد تیم زنان سوون اف‌سی گذشت و اوج کار آن‌ها در روز بیست و سوم بود که در فینال مسابقات با نتیجه 1-0 تیم توکیو وردی بلزا از ژاپن را مغلوب کردند و تاج پادشاهی فوتبال زنان قاره کهن را بر سر گذاشتند.

‫پس از قطعی شدن این قهرمانی بود که ری یو ایل سرمربی تیم در نشست خبری با ادبیاتی حماسی گفت: «از زمان تاسیس تیم نه‌گوهیانگ تنها 14 سال می‌گذرد. اینکه تیم 14 ساله ما حالا در جایگاه نخست آسیا ایستاده است به لطف عشق و اعتماد بی‌کران دبیر کل محترم حزب و رهبر عزیز ماست.»

‫ در پایان همان نشست خبری وقتی یک خبرنگار اهل کره جنوبی از کلمه «طرف شمالی» برای اشاره به تیم آن‌ها استفاده کرد سرمربی تیم و کیم کیونگ یونگ که به عنوان ارزشمندترین بازیکن تورنمنت شناخته شده بود بلافاصله اعتراض کردند و با چهره‌هایی برافروخته سالن کنفرانس را ترک کردند.

2457107

بعد از دست دادن و خوش و بش کردن با کیم جونگ اون، مسئولان برگزاری مراسم پرچم کشور را آوردند و همه کنار رفیق بزرگ ایستادند تا عکس یادگاری بگیرند. چهره‌ها هر کدام داستانی از ویژگی‌های احساسی انسانها را روایت می‌کند. یک فوتبالیست هنوز گیج است و نمی‌داند چه اتفاقی افتاده، چند نفر هنوز دارند گریه می‌کنند و یک نفر هم با ذوق و افتخاری که به خاطر قهرمانی دارد به لنز دوربین زل زده است. کره شمالی عجیب‌ترین و احساساتی‌ترین مراسم تقدیر از یک تیم فوتبال را به نمایش گذاشت. 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
24اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار