
به گزارش "ورزش سه"، برای پیدا کردن آخرین شکست رسمی بارسلونا در اولین بازی سال میلادی، باید به ۴ ژانویه ۲۰۱۵ بازگردیم؛ زمانی که بارسا با نتیجه ۱-۰ مقابل رئال سوسیهداد در ورزشگاه آنوئتا شکست خورد. آن باخت بازتاب گستردهای داشت و در نهایت به نقطه عطفی تعیینکننده در فصلی تبدیل شد که با فتح پنجمین لیگ قهرمانان اروپا در تاریخ باشگاه مقابل یوونتوس و کسب سهگانه در برلین به پایان رسید. از آن زمان تاکنون، تیم بلوگرانا در اولین بازی رسمی ماه ژانویه هرگز شکست نخورده است.
عملکرد ۱۰ شروع اخیر سال، شامل ۶ بازی لیگ و ۴ بازی جام حذفی، نشان میدهد بارسلونا ۷ پیروزی و ۳ تساوی کسب کرده که دو تساوی آن دقیقاً برابر اسپانیول در ورزشگاه کورنیا الپرات بوده است؛ جایی که بارسا این شنبه بار دیگر سال جدید را با آخرین بازی نیمفصل اول لیگ افتتاح خواهد کرد. اسپانیول در سال ۲۰۱۶ موفق شد بازی را بدون گل (۰-۰) به پایان برساند و در سال ۲۰۲۰ نیز دیدار با تساوی ۲-۲ خاتمه یافت؛ مسابقهای که وو لی، بازیکن چینی، در دقیقه ۸۸ گل تساوی را به ثمر رساند.
۱۰ شروع اخیر سال بارسلونا
۲۰۲۵: جام حذفی: بارباسترو - بارسا ۰-۴
۲۰۲۴: لالیگا (هفته ۱۹): لاس پالماس - بارسا ۱-۲
۲۰۲۳: جام حذفی: اینترسیتی - بارسا ۳-۴
۲۰۲۲: لالیگا (هفته ۱۹): مایورکا - بارسا ۰-۱
۲۰۲۱: لالیگا (هفته ۱۷): هوئسکا - بارسا ۰-۱
۲۰۲۰: لالیگا (هفته ۱۹): اسپانیول - بارسا ۲-۲
۲۰۱۹: لالیگا (هفته ۱۸): ختافه - بارسا ۱-۲
۲۰۱۸: جام حذفی: سلتا - بارسا ۱-۱
۲۰۱۷: جام حذفی: اتلتیک بیلبائو - بارسا ۱-۲
۲۰۱۶: لالیگا (هفته ۱۸): اسپانیول - بارسا ۰-۰
آخرین شکست
۲۰۱۵: لالیگا (هفته ۱۸): رئال سوسیداد - بارسا ۱-۰

از آن زمان تاکنون، بارسا پنج سال متوالی سال را با پیروزی آغاز کرده است: برد ۱-۰ مقابل هوئسکا در لیگ، ۱-۰ برابر مایورکا در لیگ، ۴-۳ مقابل اینترسیتی در جام حذفی، ۲-۱ برابر لاس پالماس در لیگ و ۴-۰ مقابل بارباسترو در جام حذفی؛ آن هم در نخستین فصل حضور هانسی فلیک روی نیمکت بارسلونا.
بنابراین، ۱۱ سال از شکست مقابل رئال سوسیهداد گذشته است؛ دیداری که با گلبهخودی جوردی آلبا در دقیقه ۲ در شب ۴ ژانویه ۲۰۱۵ رقم خورد. شبی که لوئیس انریکه تصمیم گرفت لیونل مسی، نیمار و دنی آلوز را از ابتدا روی نیمکت بنشاند؛ چرا که آنها سال نو را در آرژانتین و برزیل سپری کرده بودند و تنها دو روز قبل از مسابقه به تمرینات بازگشته بودند. مسی در دقیقه ۴۶ بهجای مونیر وارد زمین شد، نیمار در دقیقه ۵۸ جای پدرو را گرفت و آلوز نیز در دقیقه ۷۰ بهجای متیو وارد بازی شد. لوئیس انریکه در کنفرانس خبری صریح گفت:«پشیمان نیستم. باید تصمیم گرفت و من تصمیم گرفتم. حتی با مسی و نیمار هم با همان مشکلات روبهرو میشدیم.»