
به گزارش "ورزش سه"، تیم بارسلونا از صبح دوشنبه در کمپ تمرینی سیواتات اسپورتیوا گامپر آماده بازگشت به میادین شد. تحت هدایت هانسی فلیک که از شب شکست سنگین ۰-۴ تیمش در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی رقابتهای کوپا دل ری مقابل اتلتیکو مادرید درباره اشتیاقش برای رسیدن به فینالی دیگر صحبت کرده است، بازیکنان با شدت مورد انتظار سرمربی بارسا پیش از چنین مسابقه مهمی تمرین کردند.
گاوی که هنوز مجوز پزشکی لازم برای حضور در ماه مارس را دریافت نکرده است، در جلسه تمرینی تیم حضور یافت که برای پانزده دقیقه اول به روی رسانهها باز بود. با این حال، فلیک پیش از این هشدار داده بود که برای بازگشت این بازیکن به میادین «هنوز خیلی زود است» تا بتوان روی گاوی برای این چالش فوری حساب کرد.

در تمرینات تیم اول در آخرین جلسه پیش از دیدار بارسا برابر اتلتیکو که این سهشنبه در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ برگزار خواهد شد، دروازهبان دیهگو کوشن که پیش از این در ترکیب تیم اول و تیم ذخیره حضور داشته است و تامی مارکز که در سال ۲۰۲۶ با تیم بزرگسالان حضور یافته بود، به تیم اضافه شدند.
فلیک با وجود غیبتهای متعدد و شاخص، از تلاش برای بازگشت ناامید نشده است. آخرین آنها غیبت روبرت لواندوفسکی است که به غیبتهای فرانکی دییونگ، آندریاس کریستنسن و فعلاً گاوی اضافه شده است. اریک گارسیا، بازیکن پرکار فلیک در این فصل، نیز به دلیل محرومیت ناشی از اخراج در مراحل پایانی دیدار رفت، در دسترس نخواهد بود.