کد: 236046222 اردیبهشت 1405 ساعت 17:154.8K بازدید

بدترین میزبانی تاریخ

رسوایی پرتغال‌های گندیده در ماراتون مراکش!

ماراتن بین‌المللی رباط که قرار بود ویترینی درخشان برای ورزش مراکش باشد، به یک آبروریزی تمام‌عیار تبدیل شد.
رسوایی پرتغال‌های گندیده در ماراتون مراکش!

به گزارش ورزش سه، مسابقات ماراتون مراکش که زیر نظر فدراسیون سلطنتی دو و میدانی این کشور به ریاست عبدالسلام احزون برگزار شد، با موجی از انتقادات تند و بی‌سابقه روبرو شده است؛ انتقاداتی که ریشه در بی‌نظمی‌های عجیب و سازماندهی فاجعه‌بار این رویداد دارد.

این رویداد ورزشی که قرار بود نمادی از پیشرفت ورزش مراکش باشد، به دلیل مشکلات لجستیکی و هرج و مرج حاکم بر فضای مسابقه، به سوژه اول رسانه‌های اجتماعی تبدیل شد. تصاویر و ویدیوهای منتشر شده از این ماراتن، خشم شرکت‌کنندگان و تماشاگران را به همراه داشته است.

جنجال «پرتقال‌های گندیده»

یکی از عجیب‌ترین بخش‌های این رسوایی، انتشار ویدیوهایی است که نشان می‌دهد بین دوندگان خسته، پرتقال‌های فاسد و غیرقابل خوردن توزیع شده است. این حرکت که با واکنش تند کاربران فضای مجازی همراه شده، به خصوص در داخل مراکش خبرساز شده و مردم را از بی کفایتی مسئولان خشمگین کرده است.

دوندگانی که کیلومترها مسیر سخت را پشت سر گذاشته بودند، این اقدام را نه تنها توهین به سلامت خود، بلکه ضربه‌ای مهلک به وجهه ورزش مراکش دانستند.

هرج و مرج در خط شروع؛ سازمانی که وجود نداشت
اما ماجرا به پرتقال‌های فاسد ختم نمی‌شود. برخی از شرکت‌کنندگان از برگزاری ضعیف و خدمات سطح پایین گلایه دارند. هرج و مرج در لحظه شروع مسابقه، نبود راهنماهای درست در مسیر و ضعف شدید در تدارکات، باعث شد فضای رقابتی ماراتن کاملاً تحت تاثیر قرار بگیرد و روی نتایج نهایی دوندگان اثر منفی بگذارد.

در حالی که قرار بود ماراتن رباط یک رویداد استاندارد بین‌المللی باشد، همه از یک شکست سازمانی بزرگ صحبت می‌کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

رسوایی پرتغال‌های گندیده در ماراتون مراکش! | ورزش سه