کد: 236087225 اردیبهشت 1405 ساعت 03:008K بازدید

تاجرنیا: موضوع بزرگی نیست و حل می شود

واکنش رسمی استقلال به مصادره اموال باشگاه

رئیس هیئت مدیره استقلال از حل مشکل مصادره اموال باشگاه در پی شکایت یک برند تولید پوشاک خبر داد.
واکنش رسمی استقلال به مصادره اموال باشگاه

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای اخیر، موضوع توقیف بخشی از اموال باشگاه استقلال به‌دلیل شکایت یک شرکت تولید پوشاک، بار دیگر پرونده‌های مالی و حقوقی قدیمی این باشگاه را به صدر اخبار بازگرداند.

استقلال طی سال‌های گذشته بارها با احکام توقیف اموال یا حتی توقیف برند به‌دلیل بدهی‌های قدیمی روبه‌رو شده بود؛ پرونده‌هایی که بخشی از آن‌ها مربوط به قراردادها و تعهدات مدیریتی ادوار گذشته بوده است.

علی تاجرنیا، رئیس هیئت‌مدیره و سرپرست مدیرعاملی استقلال، در واکنش به این موضوع تأکید کرد این پرونده مربوط به دوره مدیریت فعلی نیست و باشگاه برای حل مطالبات قدیمی برنامه دارد.

تاجرنیا درباره توقیف اموال استقلال توسط یک شرکت تولید پوشاک گفت: «خوشبختانه اموال استقلال آن‌قدر زیاد است که با یک شکایت و چنین مسائلی مصادره نمی‌شود. طبیعتاً در پرونده‌های حقوقی گاهی برد وجود دارد و گاهی باخت. این موضوع مربوط به یک طلب قدیمی است و ارتباطی به دوره مدیریت فعلی ندارد. مبلغ آن هم رقم خیلی قابل توجهی نیست و حتماً در شرایط جدید و با درآمدهای تازه‌ای که خواهیم داشت، این مسائل را پیگیری و حل خواهیم کرد.»

او ادامه داد: «اگر لازم باشد، در گزارش‌های بعدی به‌صورت دقیق‌تر درباره جزئیات این پرونده‌ها توضیح خواهیم داد. موضوع مهم این است که در ۱۱ سال گذشته و در ادوار مختلف مدیریتی، بیش از ۴۰ پرونده مهم حقوقی برای باشگاه استقلال شکل گرفته که حتی بخشی از آن‌ها مربوط به قبل از واگذاری استقلال به هلدینگ خلیج فارس بوده است.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال افزود: «در یک سال گذشته خوشبختانه حدود چهار یا پنج مورد از این مطالبات پرداخت شده و تلاش ما این است که سایر پرونده‌ها نیز به‌تدریج تعیین تکلیف شود. هدف ما این است که هرچه بیشتر مشکلات حقوقی و مالی باشگاه استقلال حل شود و باشگاه با شرایط منظم‌تری مسیر خود را ادامه دهد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

واکنش رسمی استقلال به مصادره اموال باشگاه | ورزش سه