کد: 239049303 تیر 1405 ساعت 20:365.4K بازدید

جنجال در ایتالیا به علت مشارکت در جنگ علیه ایران

احزاب مخالف دولت ایتالیا در پی اظهارات دبیرکل ناتو در خصوص مشارکت ایتالیا در جنگ علیه ایران، دولت این کشور را به فریب پارلمان و مردم متهم کرد.
جنجال در ایتالیا به علت مشارکت در جنگ علیه ایران

به گزارش "ورزش سه" به نقل از خبرگزاری مهر، پس از اعلام مارک روته دبیرکل ناتو مبنی بر اینکه آمریکا در جنگ علیه ایران از پایگاه‌های ایتالیا استفاده کرده است، گوئیدو کروستو وزیر دفاع ایتالیا واکنش تندی نسبت به این اظهارات از خود نشان داد.

کروستو در این زمینه گفت که تنها پروازهایی از پایگاه‌های ایتالیا انجام شده است که بر اساس معاهدات مجاز بین‌المللی بوده‌اند و مطالب روته در این زمینه کاملاً اشتباه است.

روته در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز اعلام کرده بود که حدود ۵۰۰ فروند هواپیمای نظامی آمریکا از پایگاه‌های این کشور در ایتالیا برای مشارکت در حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران به پرواز درآمده‌اند. وی همچنین فاش کرد که بین ۴ تا ۵ هزار پرواز نظامی از پایگاه‌های مختلف اروپایی برای پشتیبانی از عملیات نظامی علیه ایران انجام شده است.

این اظهارات در حالی مطرح شده که دولت ایتالیا پیش‌تر تأکید کرده بود تنها پروازهای فنی و لجستیکی منطبق با توافقنامه‌های دوجانبه میان رم و واشنگتن اجازه استفاده از پایگاه‌های نظامی آمریکا در خاک ایتالیا را داشته‌اند.

در همین حال، احزاب مخالف دولت نیز خواستار شفاف‌سازی فوری شده‌اند. آنجلا بونلی نماینده حزب سبز ایتالیا، دولت ملونی را به فریب افکار عمومی و پارلمان متهم کرد و خواستار ارائه توضیحات رسمی در این خصوص شد.

این جنجال در شرایطی رخ می‌دهد که دولت آمریکا بارها از آنچه حمایت ناکافی متحدان اروپایی از جنگ علیه ایران خوانده، انتقاد کرده است. روته در اظهارات خود علاوه بر ایتالیا، از رومانی نیز به دلیل فراهم کردن زیرساخت‌های مورد نیاز عملیات نظامی آمریکا تقدیر کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار