کد: 117074514 شهریور 1393 ساعت 09:3319.2K بازدید

ابراهیموویچ بهترین گلزن تاریخ سوئد لقب گرفت

زلاتان ابراهیموویچ کاپیتان تیم ملی فوتبال سوئد در دیدار دوستانه تیم ملی کشورش که پنجشنبه برابر استونی برگزار شد دو گل به ثمر رساند و با رساندن تعداد گلهای زده اش به عدد 50 ، بهترین گلزن تاریخ فوتبال این کشور لقب گرفت.
ابراهیموویچ بهترین گلزن تاریخ سوئد لقب گرفت
به گزارش خبرگزاری رویترز از استکهلم ، ابراهیموویچ ، مهاجم باشگاه پاری سن ژرمن فرانسه ، در این دیدار در دقایق سه و 24 برای تیم ملی سوئد گلزنی کرد.

بدین ترتیب ابراهیموویچ رکورد سون ریدل را که در فاصله سالهای هزار و نهصد و بیست تا هزار و نهصد و سی مهاجم تیم ملی سوئد بود و 49 گل به ثمر رسانده بود ، شکست و بهترین گلزن تاریخ فوتبال این کشور لقب گرفت.

ابراهیموویچ که در سی و دو سالگی دوران اوج فوتبال خود را سپری می کند ، روز پنجشنبه برای نود و نهمین بار با پیراهن تیم ملی فوتبال سوئد به میدان رفت و دوشنبه آینده یکصدمین بازی خود را با پیراهن تیم ملی فوتبال کشورش برابر تیم ملی فوتبال اتریش در ورزشگاه وین در چارچوب مسابقات مقدماتی یورو دو هزار و شانزده انجام خواهد داد.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار