کد: 166799022 بهمن 1398 ساعت 22:2370.7K بازدید

محبی ستاره اول شب پرستاره طلایی پوشان؛

شبی که نمره 20، شایسته شماره 20 سپاهان بود (عکس)

محمد محبی هر چقدر در بازی های تیم امید دیده نشد، در ترکیب سپاهان می درخشد و در دیدار برابر العین به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.
شبی که نمره 20، شایسته شماره 20 سپاهان بود (عکس)

به گزارش "ورزش سه "سپاهان امروز در بازی اول خود در امارات از ساعت 18:20دقیقه به مصاف العین امارات رفت و موفق شد قهرمان سابق  آسیا را با 4گل درهم بکوبد تا گام اول را در گروه سخت آسیا محکم بردارد.


در روزی که همه بازیکنان سپاهان عملکرد خوبی داشتند، این محمد محبی 20ساله بود که خودش را به عنوان بهترین بازیکن و بالاتر از ستاره های گران قیمت سپاهان و تیم العین معرفی کرد؛ بازیکنی که هیچ شباهتی به محمد محبی تیم امید ایران ندارد و همچنان مهره ای کلیدی برای امیرقلعه نویی و سپاهان به شمار می رود.

 

1477522


طلایی پوشان اصفهانی در شرایطی موفق شدند، برای اولین بار تیم العین را در هفتمین مصاف رودرروی دو تیم شکست دهند، که محبی خودش با جایگیری مناسب گل اول بازی را ثبت کرد.  جوان مستعد سپاهانی ها سپس با شروع نیمه دوم و با ایجاد فشار روی خط دفاع العین، زمینه ساز اشتباه مرگبار مدافع العین و گل استنلی کی روش شد  و روی گل سوم نیز تاثیر مستقیمی گذاشت.

 

1477514


محمد محبی در اولین نمایش آسیایی اش مقابل العین، خطری دایمی برای مدافعان و دروازه بان تیم حریف بود  و با ثبت گل اول، نقش مهمی در رسیدن تیمش به صدر جدول گروه چهارم مسابقات داشت؛ جایی که تیم های السد قطر و النصر عربستان در دیگر دیدار گروه به تساوی ٢ بر ٢ دست یافتند تا در روز اول رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا همه چیز بر وفق مراد سپاهان و ستاره های جوان و باتجربه اش پیش رفته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار