کد: 223546011 دی 1404 ساعت 08:303.2K بازدید

مس با جباری از کیش استارت می‌زند

مس رفسنجان با آغاز اردوی کیش و تغییرات گسترده آماده نیم‌فصل دوم پرچالش لیگ می‌شود.
مس با جباری از کیش استارت می‌زند

به گزارش"ورزش سه"،اردوی آماده‌سازی تیم مس رفسنجان در کیش آغاز شده و نشان می‌دهد که مجتبی جباری سرمربی تیم، نیم‌فصل دوم را با برنامه‌ای جدی شروع کرده است. در این اردو برخی از بازیکنان از جمله مهدی شریفی و ایمان سلیمی حضور ندارند که نشان‌دهنده تغییرات گسترده در ترکیب تیم و تلاش برای آماده‌سازی بازیکنان جدید است.

شریفی، بهترین گلزن تیم در نیم‌فصل اول با دو گل و دو پاس گل، به صورت توافقی از مس جدا شد و حالا جباری باید جایگزینی مناسب برای او پیدا کند تا تیم بتواند در ادامه فصل امتیازات حیاتی را جمع‌آوری کند.

مس پس از شکست مقابل سپاهان، تغییرات اساسی در کادر فنی و سبک بازی خود داشته، اما هنوز نتایج دلخواه حاصل نشده و جایگاه تیم در جدول وضعیت حساسی دارد. از مس به عنوان یکی از گزینه‌های سقوط یاد می‌شود و کار سختی پیش روی جباری است. اردو کیش فرصتی است برای تقویت آمادگی بدنی، هماهنگی تاکتیکی و ایجاد انسجام بین بازیکنان جدید و قدیمی.

شروع نیم‌فصل دوم برای مس رفسنجان چالش‌های زیادی در پیش دارد؛ بازی‌های سنگین مقابل تیم‌هایی مثل خیبر خرم‌آباد، تراکتور و سایر مدعیان لیگ پیش روی آن‌هاست و کسب امتیاز در این مسابقات تعیین‌کننده جایگاه نهایی تیم خواهد بود. جباری باید با انتخاب دقیق ترکیب و آماده‌سازی تاکتیکی، تیم را از بحران جدول خارج کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار