
به گزارش "ورزش سه"، داگلاس کاستا، وینگر برزیلی سابق بایرن و یوونتوس، به کیهوو پیوست. تیمی که پس از ورشکستگی به دسته 4 ایتالیا سقوط کرده است. رئیس این باشگاه، پیترو لاترتزا است، کسی که ریاست الاتفاق در دسته دوم لیگ امارات را نیز برعهده دارد.
به این ترتیب کاستا شش ماه پیش رو را برای کیهوو بازی خواهد کرد تا کمک کند به دسته سه صعود کند. کاستای 35 ساله پس از جدایی از اف سی سیدنی در تابستان بازیکن آزاد بود. قرار است در پایان فصل او به الاتفاق دوبی ملحق شود.

کاستا با بایرن سه بار قهرمان بوندسلیگا شد و یک جام باشگاههای جهان، جام حذفی و سوپرکاپ را نیز فتح کرد. در یوونتوس نیز سه اسکودتو برد، یک جام حذفی و یک سوپرکاپ را نیز به دست آورد. کاستا در شاختار دونتسک اوکراین بود که درخشش را شروع کرد. او با این باشگاه 5 بار فاتح لیگ اوکراین شد.