کد: 223881230 دی 1404 ساعت 17:5970.4K بازدید

کوشکی: قبل از بازی با ذوب‌آهن می‌آیند

خبر خوب ستاره استقلال درباره بازیکنان خارجی

ستاره استقلال بعد از تمرین امروز تیمش در جمع خبرنگاران اعلام کرد که بازیکنان خارجی به زودی به ایران می‌آیند.
خبر خوب ستاره استقلال درباره بازیکنان خارجی

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا کوشکی بعد از تمرین امروز استقلال، هنگام خروج از کمپ مرحوم ناصر حجازی با تعدادی از خبرنگاران روبه رو شد که قصد مصاحبه با او را داشتند.

وینگر تکنیکی استقلالی ها که چندان رغبت به مصاحبه نداشت، ثانیه هایی درباره وضعیت تیمش صحبت کرد و در خلال صحبت های خود خبری مهم و خوب به آبی پوشان داد.

کوشکی در پاسخ به سوالی درباره غیبت بازیکنان خارجی استقلال در تمرینات و مسابقات گفت: «خارجی‌های تیم قرار است تا قبل از این بازی (بازی با ذوب‌آهن) بیایند.»

آنتونیو آدان، منیر الحدادی، یاسر آسانی و داکنز نازون چهار بازیکن خارجی استقلال هستند که بعد از دیدار با فولاد هرمزگان برای دیدار با خانواده خود ایران را ترک کردند و آبی پوشان در انتظار بازگشت آنها هستند.

باید دید وعده ای که علیرضا کوشکی درباره زمان بازگشت آنها داده و احتمالا او نیز از مسئولان باشگاه چنین موضوعی را شنیده، محقق می شود یا خیر.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
73اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار