کد: 223884130 دی 1404 ساعت 20:2579.4K بازدید

استون‌ویلا تامی آبراهام را می‌خواهد، به هر قیمتی

پرواز اختصاصی به استانبول برای جذب یک ستاره

مدیران استون‌ویلا برای راضی کردن بشیکتاش برای واگذاری تامی آبراهام با هواپیمای اختصاصی به ترکیه پرواز کردند.
پرواز اختصاصی به استانبول برای جذب یک ستاره

به گزارش ورزش سه، مدیران استون ویلا برای جلو بردن مذاکرات جذب تامی آبراهام راهی ترکیه شدند و به‌صورت حضوری با مسئولان بشیکتاش به گفتگو و مذاکره نشستند.

به گزارش دیلی‌میل اسپورت، روبرتو اولابه، مدیر نقل‌وانتقالات استون ویلا، دوشنبه‌شب در ورزشگاهی در ترکیه حاضر بود و برد ۱-۰ بشیکتاش مقابل کایسری‌اسپور را از نزدیک تماشا کرد؛ مسابقه‌ای که آبراهام تا ثانیه‌های پایانی آن در زمین حضور داشت.

اولابه به‌همراه دست‌کم یک نماینده دیگر از استون ویلا، گفت‌وگوهایی را با ایجنت و مشاوران آبراهام و مدیران بشیکتاش انجام داده‌اند تا راهی برای بازگرداندن مهاجم ۲۸ ساله به ویلا پارک پیدا کنند. او در فصل ۲۰۱۹-۲۰۱۸ یک دوره قرضی موفق را در استون ویلا پشت سر گذاشته بود.

2204497

آبراهام که به‌صورت قرضی از رم در بشیکتاش بازی می‌کند، علاقه‌مند است دوباره پیراهن استون ویلا را بپوشد، اما باشگاه ترکیه‌ای در حال حاضر تمایلی به قطع همکاری زودهنگام ندارد. این مهاجم در فصل جاری ۷ گل به ثمر رسانده و بشیکتاش هم در رده پنجم جدول سوپرلیگ قرار دارد، با ۱۱ امتیاز فاصله نسبت به صدرنشین، گالاتاسرای.

مدیران استون ویلا حتی آماده‌اند در قالب این معامله، بازیکنانی را به بشیکتاش واگذار کنند؛ نام‌هایی مثل ایوان گساند یا حتی لئون بیلی مطرح شده است. با این حال، پیچیدگی اصلی این پرونده به حضور هم‌زمان سه باشگاه در معامله برمی‌گردد؛ استون ویلا، بشیکتاش و رم باید بر سر انتقال تامی آبراهام به توافق برسند.

بشیکتاش بند خرید اجباری آبراهام به مبلغ ۱۱ میلیون پوند را در اختیار دارد. بنابراین برای نهایی شدن انتقال، یا باید قرارداد قرضی با رم زودتر از موعد فسخ شود، یا بشیکتاش ابتدا آبراهام را به‌طور قطعی از رم بخرد و بلافاصله او را به استون ویلا واگذار کند؛ سناریویی که همچنان در حال بررسی است.

2145053
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
35اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار