کد: 223884630 دی 1404 ساعت 21:1750.1K بازدید

خطر از سر قدوس رفع شد (عکس)

هافبک ایرانی کلباء بدون مشکل تیمش را مقابل شارجه همراهی کرد.
خطر از سر قدوس رفع شد (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تیم کلباء در حالی مسابقه اخیرش در هفته پایانی دور رفت لیگ برتر امارات را با شکست سه بر یک مقابل شاگردان ژوزه مورایس سپری کرد که چهار بازیکن ایرانی خود را در ترکیب اولیه داشت و حضور سامان قدوس در جمع نفرات اصلی نشان می‌داد مصدومیتش به طور کامل برطرف شده است.

سامان قدوس در مسابقه هفته یازدهم لیگ برتر امارات مقابل عجمان به علت مصدومیت از ناحیه مچ پای چپ در دقیقه 55 تعویض شد که احتمال می‌رفت حداقل یکی، دو هفته دور از میادین باشد ولی این اتفاق رخ نداد.

هافبک ایرانی کلباء پس از تعویض اجباری مقابل عجمان، در دیدار مقابل الوصل هم در ترکیب قرار گرفت و 85 دقیقه در زمین بود که یک پنالتی هم به دست آورد و شهریار مغانلو آن را تبدیل به گل کرد و در جدال با شارجه نیز 70 دقیقه حضور داشت تا نشان بدهد هیچ مشکلی از ناحیه مچ پا ندارد.

2330136

سامان قدوس که در فصل جاری لیگ امارات 13 بازی انجام داده، توانسته دو گل به ثمر رساند، یک پاس گل بدهد و یک پنالتی بگیرد که امیدوار است در دور برگشت و سال منتهی به جام جهانی 2026 عملکرد بهتری داشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
24اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار