کد: 223967005 بهمن 1404 ساعت 08:0524.2K بازدید

مدافع خیبر پای امضا با گل‌گهر؛

توافق نهایی: حسینی نقل و انتقال روز آخر زمستان!

باشگاه‌های گل‌گهر و خیبر برای انتقال شاگرد محبوب سید مهدی رحمتی به توافق رسیدند.
توافق نهایی: حسینی نقل و انتقال روز آخر زمستان!

به گزارش "ورزش سه"، گل‌گهر در کنار جذب ژرمی اوبونت و محمدرضا عباسی، آخرین هدف نقل و انتقالاتی خود را روی جذب سید محمداحسان حسینی گذاشته تا بتواند کاپیتان دوم خیبر خرم‌آباد را به خدمت بگیرد که پس از روزها مذاکره، این بازیکن در آستانه امضای قرارداد با سیرجانی‌ها است.

باشگاه گل‌گهر با پیشنهاد مالی قابل توجه به خیبر خرم‌آباد، خواهان جذب احسان حسینی شد که توافق طرفین نیز حاصل شد، اما مخالفت سید مهدی رحمتی کاری کرد تا او در جمع شاگردانش بماند و حتی در دو بازی اخیرشان مقابل مس رفسنجان و آلومینیوم اراک هم به میدان برود.

این مدافع که با نظر برانکو ایوانکوویچ به تیم بزرگسالان پرسپولیس اضافه شد و زیر نظر یحیی گل‌محمدی هم کار کرده، دوران موفقی هم زیر نظر مهدی رحمتی در پدیده مشهد، آلومینیوم اراک، نساجی مازندران و حالا نیز خیبر خرم‌آباد سپری کرده و همین اتفاق موجب شده تا گل‌گهر سیرجان به شدت پیگیر جذب او باشد.

با وجود مخالفت اولیه مهدی رحمتی و اصرار به حفظ این بازیکن، اما در نهایت گفته می‌شود که انتقال احسان حسینی به گل‌گهر نهایی شده و این بازیکن امروز از خیبر خرم‌آباد جدا می‌شود و به سیرجان خواهد رفت.

احسان حسینی که در کنار عملکرد درخشان در خط دفاعی خیبر خرم‌آباد، در فاز هجومی نیز آمار جالب توجهی با زدن سه گل حساس و سه امتیازی مقابل مس رفسنجان، فجر سپاسی و تراکتور ثبت کرده، امیدوار است با انتقال به گل‌گهر، شرایط خوب خود را ادامه بدهد و بیشتر از دوران حضورش در خیبر بدرخشد.

اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، حسینی پس از یک سال و نیم حضور در خیبر خرم‌آباد از این تیم جدا می‌شود و با گل‌گهر سیرجان قرارداد امضاء خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار