کد: 227034908 بهمن 1404 ساعت 16:424.2K بازدید

کنایه عجیب درو بارسلونا را آزار داد

پدرو فرناندس سارمینتو، معروف به «درو»، روز سه‌شنبه به‌عنوان بازیکن جدید پاری‌سن‌ژرمن معرفی شد.
کنایه عجیب درو بارسلونا را آزار داد

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن سابق بارسلونا در گفت‌وگو با رسانه‌های باشگاه فرانسوی، جملاتی به زبان آورد که می‌توان آن‌ها را کنایه‌ای به باشگاه بارسلونا تعبیر کرد یا دست‌کم گفته‌هایی دانست که احتمالاً در دفاتر شهر ورزشی خوان گامپر چندان خوشایند نخواهد بود.

درو در پاسخ به پرسشی درباره دلیل پیوستنش به پاری‌سن‌ژرمن گفت: «خیلی خوشحالم، فوق‌العاده هیجان‌زده‌ام. این لحظه‌ای بسیار پرافتخار برای من و خانواده‌ام است و بی‌صبرانه منتظر شروع کار هستم. این یک گام مهم است، اما این تصمیم برای ادامه رشد به‌عنوان یک بازیکن گرفته شده و جایی بهتر از اینجا برای پیشرفت وجود ندارد، چون پروژه‌ای که اینجا با بازیکنان جوان در حال اجراست فوق‌العاده است؛ به خاطر مربی و همه کسانی که این شرایط را ممکن کرده‌اند، و به همین دلیل اینجا هستم.»

2351871

جمله‌ای که دست‌کم قابل بحث است، چرا که در بارسلونا نیز بازیکنان جوان باکیفیت معمولاً فرصت رشد دارند. در مورد خود او، در ۱۷ سالگی سابقه بازی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را داشت. همچنین هم‌تیمی سابقش، لامین یامال، در ۱۵ سالگی برای تیم اول به میدان رفته بود. نباید فراموش کرد که پائو کوبارسی در ۱۶ سالگی و مارک برنال نیز در ۱۷ سالگی اولین بازی خود را انجام دادند.

درو در ادامه خود را این‌گونه توصیف کرد: «من بازیکنی خلاق هستم که از حمل توپ لذت می‌برم، تصمیم‌گیری خوبی دارم و بازی‌ام جذاب است. آدمی آرام، اهل یک شهر کوچک و بسیار خانواده‌دوست هستم و دوست دارم کنار آدم‌های خودم باشم. به همین دلیل اینجا هستم؛ جایی بهتر از این برای رشد وجود ندارد. پروژه جوانان اینجا فوق‌العاده است، به لطف مربی و همه کسانی که آن را ممکن کرده‌اند و به همین خاطر اینجا هستم. خیلی مشتاق دیدارشان و شروع کارم هستم، اینکه هرچه زودتر به ورزشگاه بروم. اینجا پاریس است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار