کد: 234623305 اسفند 1404 ساعت 11:4545.7K بازدید

هیولا بیدار شده

باورنکردنی: گواردیولا دوباره انجامش داد!

پنج امتیاز، با یک بازی کمتر، فاصله‌ای است که سیتی را از آرسنال جدا می‌کند؛ فاصله‌ای که در مقطع حساس فصل، بار دیگر «سیتیزن‌ها» را به مدعی جدی قهرمانی تبدیل کرده است
باورنکردنی: گواردیولا دوباره انجامش داد!

به گزارش "ورزش سه"، رقابت قهرمانی وارد فاز تعیین‌کننده شده و همان‌طور که در فوتبال انگلیس می‌گویند: «غول بیدار شده است».

در حالی که آرسنال با پیروزی پرگل مقابل تاتنهام در دربی شمال لندن اختلاف پنج‌امتیازی‌اش را حفظ کرد، تساوی قبلی برابر وولوز و برد منچسترسیتی مقابل نیوکسل، شرایط را تغییر داد. حالا تیم پپ گواردیولا دوباره به خودش وابسته است و سرنوشت قهرمانی لیگ برتر ۲۶-۲۰۲۵ بیش از هر زمان دیگری در دستان خودش قرار دارد.

همیشه گفته می‌شود بهار، زمان اوج‌گیری منچسترسیتی است؛ تیمی که بهتر از هر رقیبی می‌داند چگونه در ماه‌های مارس و آوریل به «سرعت کروز» برسد. حتی فصل گذشته، زمانی که پروژه آبی‌پوش‌ها در بدترین مقطع خود قرار داشت و گواردیولا دشوارترین دوره مربیگری‌اش را سپری می‌کرد، سیتی پایانی درخشان داشت و تنها با سه امتیاز اختلاف نسبت به آرسنال سوم شد.

2429899

این فصل هم گواردیولا بار دیگر همان مسیر آشنا را طی کرده است. خودش تأکید می‌کند که در جلسات تیمی حتی یک دقیقه درباره کورس قهرمانی، جدول یا موقعیت تیم صحبت نمی‌کند.

 شاید این حرف‌ها بخشی از بازی روانی باشد، اما واقعیت این است که منچسترسیتی مدام در حال بردن است و میکل آرتتا دوباره نفس مربی سابقش را پشت سر خود احساس می‌کند.

سیتی در ماه فوریه هنوز طعم شکست را نچشیده است. آخرین باخت آن‌ها به اواخر ژانویه و دیدار لیگ قهرمانان مقابل بودو/گلیمت برمی‌گردد. تردیدهایی که پس از آن شکست اروپایی و باخت در دربی منچستر به وجود آمده بود، خیلی زود از بین رفت. 

حالا تیم گواردیولا پنج پیروزی متوالی در همه رقابت‌ها دارد و هشت بازی است که شکست نخورده. جایگاه دوم لیگ، حضور در فینال جام اتحادیه، صعود در لیگ قهرمانان و رسیدن به دور پنجم جام حذفی، نشان می‌دهد سیتی همچنان در همه جام‌ها مدعی است.

2426510

از نظر ریاضی هم شرایط به سود منچسترسیتی پیش می‌رود. اگر آن‌ها بازی عقب‌افتاده‌شان مقابل کریستال پالاس را ببرند، اختلاف با آرسنال به دو امتیاز کاهش می‌یابد. سپس، ۱۸ آوریل در ورزشگاه اتحاد، دیداری برگزار می‌شود که می‌تواند «فینال فینال‌ها» باشد. تقابل مستقیم در هفته سی‌وسوم، شاید سرنوشت قهرمانی را مشخص کند.

آرسنال همچنان مدعی اول است؛ ۲۰ هفته صدرنشینی پیاپی و امتیازی که هنوز در اختیار دارد، این را نشان می‌دهد. اما در چنین سناریوهایی، هیچ‌کس به اندازه پپ گواردیولا استاد بازی نیست. 

با بازگشت رودری، تأثیرگذاری خریدهای زمستانی و گزینه‌های پرشمار هجومی، بهترین نسخه گواردیولا دوباره بازگشته است. او شش بار لیگ برتر را فتح کرده و حالا به دنبال هفتمین قهرمانی است. «غول» دوباره اینجاست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
56اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار