
به گزارش "ورزش سه"، امیرمحمد سیمانپور، بازیکن جوان استقلال خوزستان، در حالی که بازی با نتیجه ۲ بر ۱ به سود سپاهان دنبال میشد، با تصمیم امیر خلیفهاصل پا به میدان گذاشت. هدف از این تعویض، تقویت خط حمله و بازگشت به مسابقه بود، اما شرایط برای این بازیکن به شکلی باورنکردنی رقم خورد.
سیمانپور در کمتر از ۱۳ دقیقه حضور در زمین، دو بار در متن تصمیمات جنجالی داور و اتاق VAR قرار گرفت. در صحنه اول، او با بیاحتیاطی و کشیدن پیراهن امید نورافکن باعث سرنگونی هافبک سپاهان شد. داور پس از بررسی ویدئویی، نقطه پنالتی را نشان داد. هرچند محمدجواد کیا ضربه ریکاردو آلوز را مهار کرد تا اشتباه سیمانپور فعلاً بیاثر بماند، اما این اتفاق دقایقی بعد دوباره تکرار شد!

دقایقی بعد، ارسال کمارتفاع بازیکنان سپاهان از سمت راست با برخورد به دستهای باز سیمانپور، بار دیگر داور را به سمت مانیتور کنار زمین کشاند. بازبینی تصاویر نشان داد که هند به وضوح اتفاق افتاده و پنالتی دوم نیز علیه استقلال خوزستان اعلام شد. این بار ریکاردو آلوز اشتباه قبلی را تکرار نکرد و با باز کردن دروازه، نتیجه را ۳ بر ۱ کرد تا امیدهای بازگشت شاگردان خلیفهاصل به حداقل برسد.

این در حالی است که سیمانپور در دیدارهای گذشته یکی از تعویضیهای موثر امیر خلیفهاصل بود و با حضورش در زمین، شرایط هجومی خوبی برای تیمش ایجاد میکرد. با این حال بازی مقابل سپاهان با او خوب پیش نرفت و دو خطای پنالتی باعث شد تا یکی از شبهای عجیب فوتبالی این بازیکن جوان رقم بخورد.