
به گزارش "ورزش سه"، در ادامه بازیهای هفته بیست و دوم لیگ برتر روسیه، تیم اخمت گروزنی که محمدمهدی زارع را روی نیمکت داشت، از ساعت 14:15 امروز (به وقت ایران) در استادیوم اخمت آرنا به مصاف روستوف رفت که محمد محبی نیز روی نیمکت این تیم بود.
اخمت گروزنی در نیمه نخست به پیروزی یک بر صفر رسید که سرمربی این تیم برای حفظ برتری و تقویت خط دفاعی، محمدمهدی زارع را در دقیقه 66 به زمین آورد، اما روستوف هم از دقیقه 77 محمد محبی را به ترکیب اضافه کرد که کارساز نبود و در نهایت یاران زارع به سه امتیاز رسیدند.
زارع که پس از سه مسابقه پیاپی دوری از بازی و نیمکت نشینی کامل، فرصت حضور در زمین را به دست آورده و نخستین بازی رسمی خود در سال 2026 را انجام داد، برد ارزشمند همراه با تیمش در دربی ایرانیها مقابل یاران محبی تجربه کرد و این مهاجم ملیپوش ایرانی در لیگ روسیه یک گله ماند.
اخمت گروزنی با کسب برتری یک بر صفر 30 امتیازی شد و در رتبه هفتم جدول لیگ برتر روسیه قرار گرفت و یاران محبی نیز 22 امتیازی و در رده یازدهم این رقابتها ماندند.
محمد محبی که پیش از این در 20 مسابقه لیگ برتر روسیه یک گل به ثمر رسانده و دو پاس گل داده، در دیدار امروز هم نتوانست گلزنی کند و حالا باید آماده حضور در اردوی تیم ملی شود.