
به گزارش "ورزش سه"، وقتی از لقب «مدعی» برای یک تیم لیگ یکی استفاده شود طبیعتا یک گزینه صعود به لیگ برتر و بالانشین جدول در ذهن تداعی میگردد اما اینجا صحبت از تیمی است که باید همه تلاشش را برای سقوط نکردن به کار بگیرد. هرچند حدود یکسال پیش از برنامه برای لیگ برتری شدن میگفت.
نود ارومیه فصل پیش توانست جواز حضور در لیگ یک را بگیرد. مدیران این باشگاه بلافاصله از شعاری تحت عنوان "400 روز تا لیگ برتر" رونمایی کردند تا اولین تیمی باشند که برای فصل 05-1404 احتمال صعود برای خود قائل است. هرچند با شروع مسابقات، شرایط کاملا متفاوت پیش رفت.
اوضاع نود ارومیه در حال حاضر اصلا خوب نیست. آنها البته یکی از دو برنده اولین هفته مسابقات در دوران پساجنگ بودند ولی در وضعیتی مقابل شناورسازی قشم حاضر شدند که بازیکنان به دلیل نارضایتی از شرایط مالی قصد حضور در زمین نداشتند و در نهایت با وساطت سرمربی، خودشان را به مسابقه رساندند.
حالا همان اوضاع در حال تکرار است. همچنان دریافتی بازیکنان روی عدد صفر باقی مانده و ظاهرا این بار اصرار سرمربی هم جواب نداده است. نودیها این هفته باید در مازندران با نساجی دیدار کنند ولی هنوز جلسه تمرینی هم برگزار نکردهاند. از طرفی دست رضا مرادی که هدایت تیم را بر عهده دارد خالی است. او هفته پیش فقط 11 بازیکن اصلی در اختیار داشت اما دو نفرشان مصدوم شدند تا برای مصاف با نساجی به خودی خود تعدادشان کمتر از قبل شود.
باید دید چه خواهد شد. اگر آنها بتوانند به حد نصاب برسند و مقابل نساجی قرار بگیرند، لااقل جلوی یک باخت 0-3 انضباطی را گرفتهاند. مخصوصا که بازیکنان نود در چارچوب هفته نوزدهم مقابل بعثت کرمانشاه نیز به میدان نرفتند و طبق قانون اگر تیمی دو بار مرتکب این تخلف شود، به لیگ دسته سه فرستاده خواهد شد.