کد: 238789025 خرداد 1405 ساعت 06:365.2K بازدید

خشم رسانه‌های اسرائیلی از توافق میان ایران و آمریکا

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در توافق با ایران چیزی به دست نیاورده و بازنده است.
خشم رسانه‌های اسرائیلی از توافق میان ایران و آمریکا

به گزارش ورزش سه به نقل از ایرنا از شبکه المیادین، این رسانه‌ها اعلام کردند که ترامپ بازنده توافق احتمالی با ایران است.

این رسانه‌ها همچنین افزودند که استیو ویتکاف و جرد کوشنر دو یهودی هستند که قطر با مبالغ هنگفت آنها را خرید و آنها برادران خود در رژیم اسرائیل را فروختند.

این رسانه‌ها ادامه دادند که کشورهای عربی که از سایه خودشان می‌ترسیدند، برای برقراری آتش بس تشویق کردند و داوطلب شدند که میلیاردها دلار به ایران بپردازند تا آرامش به منطقه بازگردد.

«سلیمان مسوده» خبرنگار تلویزیون رژیم صهیونیستی در پیامی نوشت که «نه موضوع هسته‌ای حل شد، نه موضوع موشک‌های بالستیک و ایرانی‌ها بر تنگه هرمز مسلط شدند، نظر شما چیست؟»

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که کاری که ترامپ با ما کرد به حدی بد است که تفسیرش بسیار دشوار است.

این رسانه رژیم صهیونیستی، افزود: دستاوردی مهم برای ایرانی‌ها، آتش بس فوری برقرار خواهد شد و براساس این توافق، (رژیم) اسرائیل باید فورا در لبنان آتش بس اعلام کند.

شبکه ۲۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که ترامپ امتیازهای زیادی به ایرانی‌ها می‌دهد و در مقابل چیزی به دست نمی‌آورد.

این رسانه رژیم صهیونیستی به نقل از اعضای کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) اعلام کرد که تلاش برای جداسازی موضوع ایران از لبنان شکست خورد.

شبکه کان رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که نتانیاهو در مهار شتاب ترامپ برای توافق با ایران شکست خورد.

به گزارش ایرنا؛ دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیه‌ای درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا تاکید کرد که بر اساس توافقات انجام شده، جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه ها از جمله لبنان از امشب به صورت فوری و دائمی پایان یافته و به علاوه، محاصره دریایی علیه ایران بلافاصله و به طور کامل خاتمه می‌یابد.

«شهباز شریف» نخست‌ وزیر پاکستان بامداد امروز دوشنبه به وقت محلی در پیامی از حصول توافق صلح میان آمریکا و ایران خبر داد.

وی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: توافق صلح میان ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران حاصل شده است. دو طرف پایان فوری و دائمی عملیات نظامی در تمام جبهه‌ها از جمله لبنان را اعلام کرده‌اند. مراسم امضای رسمی این توافق روز جمعه ۱۹ ژوئن (۲۹ خرداد) در سوئیس برگزار خواهد شد.

وی افزود: ما از تعهد آمریکا و ایران به یافتن راه‌حلی دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیری تشکر می‌کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار