پس از
مسی، کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید با سی و یک گل زده در جایگاه دوم است. رادامل فالکائو مهاجم تیم فوتبال اتلتیکو مادرید با بیست و پنج شش گل زده در جایگاه سوم قرار دارد.
آلوارو نگردو از سویا نیز تا کنون هجده گل در رقابت های این فصل لالیگا به ثمر رسانده است و در جایگاه بعدی قرار دارد. سولدادو از والنسیا نیز بازیکن هفده گله این رقابت هاست. روبن کاسترو از رئال بتیس نیز با شانزده گل زده در جایگاه بعدی قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مادرید، پیتی از رایو وایکانو تا کنون پانزده گل در رقابت های این فصل لالیگا به ثمر رسانده است. آدوریز از اتلتیکو بیلبائو، گونزالو ایگواین از رئال مادرید و کارلوس ولا از رئال سوسیداد بازیکنان سیزده گله این رقابت ها هستند.
ریکی از دیپورتیوو لاکرونیا و هلدر پوستیگا با دوازده گل زده در جایگاه بعدی هستند. اسکار از وایادولید و یوناس از والنسیا بازیکنان یازده گله این رقابت ها هستند.