کد: 181253406 اسفند 1400 ساعت 19:5980.8K بازدید

ترابیان: اگر VAR‌بود، تصمیمم را تصحیح می‌کردم

واکنش داور گل‌گهر-پرسپولیس به گل مشکوک پاکدل

داور دیدار گل گهر و پرسپولیس در پیامی اعلام کرد که مشخص نیست توپ به کجای دست پاکدل می‌خورد.
واکنش داور گل‌گهر-پرسپولیس به گل مشکوک پاکدل

به گزارش "ورزش سه"، گل حامد پاکدل به گل گهر در جریان دیدار هفته نوزدهم لیگ برتر جنجال های زیادی را در فضای مجازی ایجاد کرده است. در این خصوص گل‌گهری ها معتقد هستند که پاکدل با دست توپ را وارد دروازه آنها کرده و این صحنه از چشم داور دور مانده است.
حالا با گذشت چند روز محمدحسین ترابیان داور مسابقه به این موضوع واکنش نشان داد.
ترابیان امشب پیامی را درباره این صحنه برای مجری برنامه شب های فوتبالی ارسال کرد و در این خصوص توضیح داد. او گفته بود:‌«معلوم نیست توپ به کجای دست پاکدل می‌خورد. چون ضرب توپ زیاد است، شتاب می‌گیرد و فراموش نکنید که برخورد توپ با بالای کتف هند نیست.»
او افزود:‌«خود پاکدل هم در مصاحبه اش گفته بود که توپ به کتف او خورده است. با این حال اگر VAR‌وجود داشت، قطعا سراغ کمک داور ویدئویی می‌رفتم تا اگر سهوا اشتباهی انجام داده‌ام، آنها را تصحیح و رای خودم را برگردانم.»
گفتنی است؛ اعضای تیم گل گهر طی یکی دو روز گذشته در مصاحبه های خود به صورت گسترده به این موضوع واکنش داشتند. همچنین کارشناسان داوری نیز نظرات خود را اعلام کرده اند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار