کد: 181255206 اسفند 1400 ساعت 21:457.9K بازدید

تاخیر 5 دقیقه‌ای در دیدارهای سری A به احترام اوکراین

مسابقات سری A برای همدردی با مردم اوکراین و جلب توجه جهانیان به حمله روسیه به این کشور با پنج دقیقه تاخیر آغاز می‌شود.
تاخیر 5 دقیقه‌ای در دیدارهای سری A به احترام اوکراین

به گزارش "ورزش سه"، حمله روسیه به اوکراین با واکنش بسیاری از باشگاه‌ها و سازمان‌های فوتبالی در اروپا روبرو شده است. 
یوفا ظهر امروز اعلام کرد که میزبانی فینال لیگ قهرمانان از شهر سن پترزبورگ روسیه گرفته شده و به ورزشگاه استادیو فرانس در شهر پاریس منتقل شد.
یوفا پیش از این اعلام کرده بود که دیدارهای باشگاه‎‌های اوکراین و روسیه در اروپا باید تا اطلاع ثانوی در زمین بی‌طرف برگزار شود و بازی‌های این دو تیم در پلی آف جام جهانی نیز در زمین کشور سوم برگزار خواهد شد.
حالا نوبت به فوتبال ایتالیا رسیده که اعلام کند تمامی دیدارهای فوتبال این هفته، از لیگ‌های غیرحرفه‌ای گرفته تا مسابقات سری A با پنج دقیقه تاخیر برگزار می‌شود. 

 

1694381


فدراسیون فوتبال ایتالیا با انتشار بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد:« تمامی بازیکنان برای احترام به صلح و جلب آگاهی نسبت به زندگی انسان و نیاز به یافتن راه حلی دیپلماتیک برای بحران اوکراین متحد خواهند شد.»
گابریلیه گراوینا، رییس فدراسیون فوتبال ایتالیا، نیز در این باره اظهار داشت:« ارزش‌های جهانی ورزش از ما می‌خواهد که نسبت به این شرایط واکنش نشان دهیم. ما نمی‌خواهیم بی‌تفاوت باشیم. ما می‌خواهیم با این کار پیامی واضح برای همه ارسال کنیم: فوتبال ملی ایتالیا بسیار حساس است و از آنچه در این ساعات رخ می‌دهد نگران است. ورزش در سیاست دخالت نمی‌کند اما با صدای بلند خواهان صلح است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار