کد: 234574703 اسفند 1404 ساعت 07:303.8K بازدید

پس از گذشت ۲۸۲ روز

ربیعی و رویای صدر در بازگشت به لیگ برتر

سرمربی جدید تراکتور امشب اولین تجربه خود روی نیمکت این تیم‌ به عنوان سرمربی را پشت سر می‌گذارد.
ربیعی و رویای صدر در بازگشت به لیگ برتر

به گزارش “ورزش سه” محمد ربیعی بعد از ۲۸۲ روز دوری، دوباره به لیگ برتر برگشت و این‌بار قرار است اولین بازی‌اش را روی نیمکت تراکتور به عنوان سرمربی تجربه کند؛ بازگشتی که بوی جاه‌طلبی و شروعی تازه می‌دهد.

آخرین حضور ربیعی در لیگ برتر به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ برمی‌گردد؛ جایی که هدایت ذوب‌آهن را بر عهده داشت و در قائمشهر مقابل نساجب با یک نمایش حساب‌شده، ۳ بر صفر به پیروزی رسید تا با خاطره‌ای خوش نیمکت گاندوها را ترک کند.

پس از آن، او به عنوان سرمربی خیبر خرم‌آباد انتخاب شد اما پیش از شروع لیگ، با توافقی دوطرفه با مسعود عبدی، مالک باشگاه، از این تیم جدا شد؛ جدایی‌ای که حالا مسیرش را به نیمکت تراکتور رسانده است.

2429908

ربیعی البته فصل گذشته هم نشان داده بود تیم‌هایش بلدند رقابت کنند؛ برد یک‌گله مقابل ملوان در اصفهان و آن تساوی پرهیجان ۳-۳ در انزلی، در حالی که شاگردانش ۳-۱ پیش بودند، هنوز در خاطر هواداران فوتبالی باقی مانده است.

حالا بعد از ۲۸۲ روز، ربیعی بازگشته؛ با تجربه‌ای بیشتر، انگیزه‌ای تازه‌تر و نیمکتی که چشم به روزهای روشن دوخته است. تراکتوری‌ها امروز از ساعت ۱۸:۴۵ برابر ملوان قرار می‌گیرند و‌ به دنبال کسب هر ۳ امتیاز مسابقه و بازگشت به صدر جدول مسابقات هستند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار