کد: 235667004 اردیبهشت 1405 ساعت 15:4819K بازدید

مدافع پرسپولیس ۲۰ درصد جریمه شد

باشگاه پرسپولیس تصمیم به جریمه مدافع راست خود گرفته است.
مدافع پرسپولیس ۲۰ درصد جریمه شد

به گزارش “ورزش سه”، یعقوب براجعه مدافع راست تیم پرسپولیس که به دلیل شکستگی پا در تمرین تیم پرسپولیس حضور نداشت و علت این موضوع را هم «افتادن وزنه» روی پای خود عنوان کرده بود، پس از احضار به کمیته انضباطی با جریمه مالی مواجه شده است.

به نظر باشکاه پرسپولیس تشخیص داده مصدومیت او در فعالیت متفاوت با برنامه تمرینی انفرادی باشگاه رخ داده و به همین دلیل برای مدافع جوان خود جریمه مالی در نظر گرفته است.

جریمه این بازیکن هم مانند میلاد محمدی و سروش رفیعی ۲۰ درصد از قرارداد است که ۱۰ درصد آن به صورت تعلیقی اجرا خواهد شد.

این در حالی است که مصدومیت این بازیکن احتمالا دوری سه ماهه او از میادین را به همراه خواهد داشت و براجعه حتی بعد از جام جهانی هم شرایط مساعد برای اضافه شدن به تمرینات تیمش را نخواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار