
به گزارش "ورزش سه"، نایبقهرمانی در بوندسلیگا، حذف در مرحله پلیآف لیگ قهرمانان و کنار رفتن از مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی آلمان، این خلاصهای از فصل بروسیا دورتموند است. همین باعث شده است که گیراسی، مهاجم این تیم، به هیچ وجه از این نتایج راضی نباشد.
در عوض، این مهاجم تصویر نسبتاً تلخی از این فصل ترسیم میکند که باعث تعجب بسیاری از میزان نارضایتی او از عملکرد دورتموند شد. وقتی از او پرسیده شد که کدام لحظه از این رقابتها برای او بهترین لحظه در این فصل بوده است، او گفت: «صادقانه بگویم، چیز زیادی وجود نداشت، چون ما هیچ جامی نبردیم. ما از جام حذفی حذف شدیم، از لیگ قهرمانان هم حذف شدیم. بنابراین لحظات درخشان زیادی وجود نداشت.»

این بازیکن گینهای توضیح داد: «رتبه دوم هم برای ما کافی نیست چون وقتی برای تیمی مثل دورتموند بازی میکنید، میخواهید به عنوان قهرمانی برسید. کسب این عنوان در بوندسلیگا سخت است و ما در جام حذفی نیز شکست خوردیم، بنابراین در این فصل نقاط قوت زیادی وجود نداشته است.»
مدتها است که نام گیراسی با خروج تابستانی گره خورده و گزارش شده است که فنرباغچه در مذاکرات با این بازیکن ۳۰ ساله به پیشرفت قابل توجهی دست یافته است. رییس این باشگاه اخیراً دیداری حضوری با این مهاجم دورتموند داشته و در این گزارش از یک «توافق اولیه» صحبت به میان آمده است.