
به گزارش "ورزش سه"، اگرچه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ هنوز به طور رسمی خبر متوقف شدن رقابت های فصل جاری لیگ برتر و 18 تیمی شدن مسابقات فصل آینده را اعلام نکردهاند، اما به نظر میرسد این اتفاق به زودی رخ بدهد.
در صورت 18 تیمی شدن لیگ برتر فصل آینده دو تیم صعود کننده از لیگ یک به 16 تیم کنونی اضافه خواهند شد ، اما موضوع مهم زمان اندکی است که دو تیم تازه وارد برای آماده سازی فصل آینده خواهند داشت.
با توجه به برنامه ریزی سازمان لیگ ، رقابت های لیگ دسته اول فصل جاری اواسط تیرماه خاتمه پیدا کرده و دو تیم صعود کننده مشخص میشوند. از سوی دیگر اگر لیگ برتر فصل آینده 18 تیمی باشد، باید اواسط مرداد شاهد شروع لیگ بیست و ششم باشیم. موضوعی که دو تیم صعود کننده به دردسر بزرگی خواهد انداخت.
با توجه به اتمام دیرهنگام لیگ یک در فصل جاری ، دو تیمی که جواز حضور در لیگ برتر را به دست میآورند، زمانی برای استراحت بین دو فصل هم نخواهند داشت و از سوی دیگر آنها حدودا یک ماه برای آماده سازی فرصت دارند که شرایط سختی را به این دو تیم تحمیل خواهند کرد.
در جدول کنونی رقابت های لیگ یک نساجی صدرنشین است و مس شهربابک، نفت آبادان و سایپا در رده های بعدی قرار گرفتهاند. این 4 تیم به عنوان مدعیان اصلی صعود حالا دغدغه آماده سازی پیش از لیگ برتر (در صورت بالا آمدن) را نیز خواهند داشت.