کد: 120597506 اسفند 1393 ساعت 14:4837.8K بازدید

بر اساس تحقیقات باشگاه رئال مادرید

450 میلیون نفر از مردم جهان رئالی هستند

باشگاه رئال مادرید همراه با بارسلونا و منچستریونایتد، از پرطرفدارترین باشگاه های فوتبال در سراسر دنیا هستند.
450 میلیون نفر از مردم جهان رئالی هستند
به گزارش "ورزش سه"، در آستانه 113 سالگی باشگاه رئال مادرید، مراسمی ویژه با عنوان رئال مادرید بدون مرز، روز گذشته با حضور امیلیو بوتراگنیو، اسطوره و مدیر فعلی ارتباطات رئال، اعضای باشگاه، مدیران کانون های هواداری رئال و نیز جمعی از مدیران این باشگاه برگزار شد.

بوتراگنیو در سخنرانی خود گفت:"بر اساس تحقیقات ما، 450 میلیون نفر در سرتاسر دنیا، هوادار رئال هستند که 6 درصد جمعیت کل دنیا را شامل می شود.آمریکا، کلمبیا، مکزیک، اندونزی و هند، بیشترین هوادار رئال را در خود دارند.
173 میلیون نفر در شبکه های اجتماعی اخبار رئال را بصورت روزانه پیگیری می کنند و آمار هواداران ما در فیسبوک، 108 میلیون نفر تا به امروز است.8 میلیون نفر از این تعداد، اندونزیایی هستند. در توئیتر نیز بیشترین فالوئرهای ما از کلمبیا، مکزیک و اندونزی هستند. همه این ها نشان می دهد که هواداری از رئال حد و مرز نمی شناسد و ما در 186 کشور از 193 کشور دنیا دارای هوادار هستیم."
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار