کد: 235989220 اردیبهشت 1405 ساعت 16:2841K بازدید

مخصوص تازه‌واردها، فقط در آمریکا

مدال مخفی فیفا برای شجاع و 22 بازیکن تیم ملی!

نشان مخصوص تازه‌واردها؛ نسل جدید تیم ملی وارد جام جهانی می‌شود و جایزه‌ای می‌برد که برای همیشه در گنجه یادگاری‌ها نگه خواهد داشت.
مدال مخفی فیفا برای شجاع و 22 بازیکن تیم ملی!

به گزارش "ورزش سه"، جام جهانی ۲۰۲۶ برای بسیاری از بازیکنان تیم ملی ایران فقط یک تورنمنت بزرگ نیست؛ این مسابقات می‌تواند لحظه ورود آنها به دنیایی باشد که هر فوتبالیستی رویای لمس کردنش را دارد. حالا فیفا هم تصمیم گرفته این «اولین بار» را متفاوت‌تر از همیشه کند؛ با یک نشان ویژه روی پیراهن بازیکنانی که برای نخستین بار در جام جهانی به میدان می‌روند.

فدراسیون جهانی فوتبال قصد دارد در جام جهانی ۲۰۲۶، پچی اختصاصی با عنوان «Debut Patch» روی لباس بازیکنانی قرار دهد که اولین حضور خود را در این مسابقات تجربه می‌کنند. این نشان تنها مخصوص بازیکنانی است که برای اولین بار طعم بازی در جام جهانی را می‌چشند؛ یک جزئیات کوچک اما احساسی که احتمالا خیلی زود به یکی از جذاب‌ترین نمادهای تورنمنت آینده تبدیل خواهد شد.

2449366

طبق گزارش سایت «فوتی‌هدلاینز»، بازیکنان بعد از پایان مسابقه این پچ را از روی لباس جدا می‌کنند تا به‌عنوان بخشی از آیتم‌های کلکسیونی رسمی فیفا مورد استفاده قرار بگیرد؛ ایده‌ای که هم جنبه تبلیغاتی دارد و هم به خاطره‌سازی برای بازیکنان و هواداران کمک می‌کند. در واقع فیفا می‌خواهد «اولین بازی در جام جهانی» را به یک لحظه تاریخی و قابل لمس تبدیل کند.

برای فوتبال ایران اما این ماجرا جذابیت دیگری هم دارد؛ چون اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، بخش بزرگی از فهرست تیم ملی در آمریکا، کانادا و مکزیک برای اولین بار حضور در جام جهانی را تجربه خواهد کرد.

2446835

در بین بازیکنان حاضر در اردوی فعلی تیم ملی، تعداد زیادی هنوز حتی یک دقیقه هم در جام جهانی بازی نکرده‌اند. از محمد خلیفه و علی نعمتی گرفته تا عارف آقاسی، حسین ابرقویی، دانیال ایری، مسعود محبی و صالح حردانی، همه امیدوارند نامشان در فهرست نهایی امیر قلعه‌نویی قرار بگیرد و با آن پچ ویژه وارد زمین شوند.

در فاز هجومی هم چهره‌هایی مثل مهدی هاشم‌نژاد، امیرمحمد رزاق‌نیا، آریا یوسفی، مهدی محبی، امیرحسین حسین‌زاده، کسری طاهری، احسان محروقی و پوریا شهرآبادی می‌توانند جزو نسل تازه‌ای باشند که نخستین جام جهانی‌شان را تجربه می‌کنند؛ نسلی که احتمالا ستون اصلی تیم ملی ایران در سال‌های آینده خواهد بود.

اما شاید هیچ نامی در این فهرست به اندازه شجاع خلیل‌زاده توجه‌ها را جلب نکند. مدافعی که در مسیر صعود ایران به جام جهانی ۲۰۲۲ یکی از مهره‌های ثابت تیم ملی بود اما با بازگشت کارلوس کی‌روش، جایگاهش را از دست داد و در قطر حتی یک دقیقه هم فرصت بازی پیدا نکرد. حالا شجاع این فرصت را دارد که در ۳۷ سالگی بالاخره نخستین بازی جام جهانی‌اش را انجام دهد؛ آن هم با نشانی ویژه روی پیراهنش. اتفاقی که می‌تواند یکی از متفاوت‌ترین داستان‌های تیم ملی در مسیر جام جهانی ۲۰۲۶ باشد.

2449390

در میان لژیونرها هم چند بازیکن در انتظار این لحظه خاص هستند. مهدی قایدی، محمدجواد حسین‌نژاد، محمد قربانی و شهاب زاهدی هنوز تجربه بازی در جام جهانی را ندارند و امیدوارند تابستان آینده این طلسم را بشکنند. دنیس اکرت، مهاجم ایرانی ـ آلمانی، هم یکی دیگر از نفراتی است که در صورت حضور در فهرست نهایی می‌تواند صاحب پچ ویژه فیفا شود.

البته این فهرست ممکن است در ماه‌های آینده طولانی‌تر هم شود. بازیکنانی مثل اللهیار صیادمنش و چند لژیونر دیگر همچنان امیدوارند دوباره نظر مثبت کادر فنی را جلب کنند و خودشان را به قطار جام جهانی برسانند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
80اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار