کد: 236066423 اردیبهشت 1405 ساعت 16:2317.1K بازدید

دو قربانی پی‌اس‌جی برای انتقال خولین آلوارز

پاری سن ژرمن نام لی کانگ این و گونچالو راموس را برای جذب خولین آلوارز روی میز گذاشت.
دو قربانی پی‌اس‌جی برای انتقال خولین آلوارز

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه پاریسی به دنبال راهی برای خروج راموس و لی کانگ این است؛ هر دو بازیکن مورد پسند اتلتیکو هستند. مدیریت روخی‌بلانکو می‌خواهد خولین در مادرید بماند، اما پی‌اس‌جی پول و بازیکنان لازم برای انتقال «عنکبوت» به پاریس را در اختیار دارد.

اتلتیکو مادرید بازار تابستانی بسیار پرجنب‌وجوشی را پیش رو خواهد داشت. نام‌های متعددی، هم برای ورود و هم برای خروجی‌های احتمالی، مطرح شده است. یکی از این نام‌ها خولین آلوارز است که رسانه آاس در روزهای اخیر به آن پرداخته است. چندین باشگاه اروپایی وضعیت آینده مهاجم اتلتیکو را زیر نظر دارند و یکی از آن‌ها، یعنی پی‌اس‌جی، آماده است تا برای جذب این بازیکن آرژانتینی اقدام کند.

2446545

پاری سن ژرمن قدرت مالی لازم برای انجام عملیاتی که فراتر از ۱۰۰ میلیون یورو هزینه خواهد داشت را داراست. اتلتیکو پیش از این بارها اعلام کرده که روی «عنکبوت» حساب می‌کند و می‌خواهد تیم فصل آینده را حول محور او بسازد، اما اگر باشگاه پاریسی واقعاً پیشنهادی رسمی ارائه دهد، اوضاع ممکن است تغییر کند. بارسلونا نیز گوش‌به‌زنگ است، اما توان اقتصادی باشگاه فرانسوی را ندارد.

لوئیس انریکه خرید خولین آلوارز را یک اولویت می‌داند. پی‌اس‌جی علاوه بر پول، بازیکنانی دارد که مورد توجه اتلتیکو هستند. یکی از آن‌ها لی کانگ این است. این روزنامه در ۱۷ ژانویه فاش کرد که ماتئو آلمانی برای گفتگو درباره این بازیکن کره‌ای در پاریس بوده است. مدیر اتلتیکو نتوانست در بازار زمستانی گذشته او را جذب کند، چرا که لوئیس انریکه اجازه خروج نداد، اما او همچنان بازیکن محبوب آلمانی است.

2193483

این بازیکن ۲۵ ساله با ارزش بازار ۲۸ میلیون یورو، در لیست خروجی تابستانی پی‌اس‌جی قرار خواهد گرفت. او تا سال ۲۰۲۸ قرارداد دارد اما در این فصل مهره مهمی برای انریکه نبوده است. او ۳۸ بازی انجام داده، ۴ گل زده و ۵ پاس گل ثبت کرده است. او توانایی بازی در چندین پست هجومی را دارد، بازیکنی مستقیم است و شم گلزنی دارد.

فوتبالیست دیگری که مورد پسند آلمانی قرار گرفته، گونچالو راموس، مهاجم ۲۴ ساله پرتغالی است. او تا سال ۲۰۲۸ قرارداد دارد و ارزش بازارش ۳۵ میلیون یورو است؛ بازیکنی که مورد تایید مدیریت ورزشی اتلتیکو است و پی‌اس‌جی هم تمایل دارد او را در این تابستان واگذار کند.

2233178

مهاجم پرتغالی در این فصل ۴۲ بازی انجام داده و ۱۲ گل به ثمر رسانده است، هرچند نقش محوری در پی‌اس‌جی ندارد. چندین باشگاه اروپایی وضعیت خروج احتمالی این مهاجم را دنبال می‌کنند. باید دید در آینده نزدیک چه اتفاقی رخ خواهد داد.

اتلتیکو خواهان ماندن خولین آلوارز است و نظر خود بازیکن نیز تعیین‌کننده خواهد بود. ایجنت‌های او می‌دانند که پی‌اس‌جی در تصمیم خود جدی است و در این میان نام‌هایی چون لی کانگ این و گونچالو راموس نیز دیده می‌شوند. بازار تابستانی پرحادثه‌ای در پیش است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار