
به گزارش "ورزش سه"، میرخاس دوسکی پس از تساوی یک بر یک برابر اسپانیا در دیداری دوستانه که دو شب قبل برگزار شد، گفت: هیچکس انتظار نداشت عراق با چنین کیفیتی برابر یکی از قدرتمندترین تیمهای جهان ظاهر شود.
دوسکی که گل تساوی عراق را در این مسابقه به ثمر رساند، نقش مهمی در کسب نتیجهای داشت که باعث افزایش اعتمادبهنفس هواداران عراقی پیش از آغاز جام جهانی شد.
او در گفتوگویی تلویزیونی پس از مسابقه اظهار داشت: «تیم ملی عراق عملکرد فنی بسیار خوبی مقابل اسپانیا ارائه داد. ما منظم بازی کردیم، نمایش گروهی خوبی داشتیم، با بهترین تیم جهان روبهرو شدیم و عملکرد قابل قبولی ارائه کردیم.»
این مدافع چپ ادامه داد: «به همه ثابت کردیم که برای رویارویی با هر تیمی در جهان آماده هستیم. به آنچه به عنوان یک تیم ارائه دادیم و همچنین به عملکرد بازیکنان مقابل اسپانیا افتخار میکنم. باید همین سطح را در جام جهانی نیز حفظ کنیم.»
دوسکی درباره دیدار عراق برابر فرانسه در نخستین بازی مرحله گروهی جام جهانی نیز گفت: «تیم ملی عراق کاملا آماده است تا برابر خروسها به نتیجهای مثبت دست پیدا کند.»
گفتنی است، تیم ملی عراق با هدایت گراهام آرنولد، سرمربی استرالیایی خود برای دومین حضور در تاریخ این کشور در جام جهانی آماده میشود و به دنبال شگفتیسازی، پس از صعود در پلیآف است.