کد: 223857629 دی 1404 ساعت 16:0419K بازدید

تیم سنگال تبریک می‌گویم گرچه به فوتبال آسیب زدند

رکراکی: آن حواشی مغز دیاز را به هم ریخت

سرمربی تیم ملی مراکش به اتفاقات و جنجال‌های فینال جام ملت‌های آفریقا واکنش نشان داد.
رکراکی: آن حواشی مغز دیاز را به هم ریخت

به گزارش ورزش سه، ولید رکراکی پس از شکست در فینال جام ملت‌های آفریقا، مسئولیت این نتیجه را پذیرفت و تأکید کرد که فوتبال در چنین لحظاتی می‌تواند بی‌رحم باشد، به خصوص در مسابقه‌ای که نتیجه آن با سناریوی پیچیده‌ای تعیین می‌شود. رکراکی در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی گفت: «بسیار دشوار است. بازی پس از اینکه مجبور شدیم با ده نفر به وقت اضافه برویم، علیه ما شد که به وضوح بر روند مسابقه تأثیر گذاشت.»

ولید توضیح داد که کسب عنوان قهرمانی قاره آسان نیست و نیاز به کار، صبر و پشتکار دارد و تأکید کرد که تیم ملی مراکش در آینده قوی‌تر بازخواهد گشت. او همچنین از پاسخ به سؤالی در مورد استعفایش خودداری کرد.

مربی شیرهای اطلس تاکید کرد که این تیم نه تنها از نظر نتیجه، بلکه به دلیل مصدومیت شدید حمزه ایگامام، بازیکن تیم، که احتمالاً از ناحیه رباط صلیبی است، بهای سنگینی پرداخت کرده است که می‌تواند به معنای پایان فصل ورزشی او باشد.

رکراکی تأکید کرد همانطور که انتظار می‌رفت، مسابقه از ابتدا متعادل بود. او توضیح داد که جزئیات کوچک تفاوت را رقم زدند، به ویژه ضربه پنالتی از دست رفته که روند مسابقه را تغییر داد و به حریف برتری داد.

رکراکی در مورد ضربه پنالتی تأکید کرد که براهیم دیاز زننده پنالتی تعیین شده بود و از دست دادن پنالتی‌ها بخشی از فوتبال است و آنچه را که قبلاً برای اشرف حکیمی در یک تورنمنت گذشته اتفاق افتاده بود، یادآوری کرد. او همچنین خاطرنشان کرد که مکث طولانی قبل از ضربه، در آشفتگی ذهنی دیاز نقش داشته است.

سرمربی تیم ملی مراکش در مورد برخی از اتفاقاتی که در طول مسابقه رخ داد، اظهار داشت: «مایه تاسف است که سرمربی سنگال از بازیکنانش خواست زمین را ترک کنند، زیرا چنین اقداماتی به اعتبار فوتبال آسیب می‌رساند، اما این مانع از آن نمی‌شود که به تیم سنگال به خاطر پیروزی‌شان تبریک نگوییم و مشتاق باشیم که با وقار باقی بمانیم.»

رکراکی مسئولیت کامل انتخاب‌های فنی خود را، چه در مسابقه فینال و چه در کل مسابقات، بر عهده گرفت و با توجه به اینکه هر تصمیمی وقتی نتیجه منفی باشد، مورد انتقاد قرار می‌گیرد، افزود: «من مسئولیت این شکست را می‌پذیرم.»

او همچنین یاسین بونو، دروازه‌بان تیم، را به طور ویژه مورد ستایش قرار داد و او را با توجه به نقش حیاتی‌اش در حفظ تیم در بازی تا آخرین لحظات، علاوه بر تأثیر مثبتش در رختکن، از طریق سخنرانی انگیزشی‌اش برای هم‌تیمی‌هایش، «اسطوره‌ای در مراکش و آفریقا» توصیف کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار